SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
STOCKHOLMS BÄSTA SIMHOPPSKLUBB
STOCKHOLMSPOLISENS IF SIMHOPP

FÖRETAGSEVENT
Polisens IF Simhopp är en av Sveriges bästa simhoppsklubbar med flera Svenska Mästare, både på senior och juniornivå. Vi erbjuder företag och arbetslag möjligheten att peppa varandra till nya utmaningar och en minnesvärd och rolig upplevelse tillsammans.
Aktiviteter under eventet
Vi erbjuder teambuilding där vi börjar med landträning med gymnastikövningar och studsmatta, vattenträning i simhoppningens grunder och prova-på från höjderna 3, 5, 7.5 och 10m för de som vill och vågar. För en del är utmaningen att dyka från kanten och för andra är det akrobatiska hopp från 10 meter som gäller.
Höjdrädda då? Inga problem, många kommer till oss av just den anledningen. Våra erfarna tränare vägleder och gör det möjligt för er att utmana er själva och dina kollegor, kompisgänget eller andra som vill ha en rolig och minnesvärd utmaning med garanterad adrenalinrush. Vi kan även inkludera enklare simhoppstävlingar och märkestagning.
Tillsammans skräddarsyr ni ert event! 
Plats
Alla aktiviteter sker på Eriksdalsbadet.
Kostnad per tillfälle:
5000 kr upp till 10 pers, därefter 400 kr/person. Max 20 deltagare. 
Hur lång är aktiviteten?
1,5 timme
Bokningabara dagar/tider:
Dagtid mån-fre kl. 10-16, torsdagar 18.00-19.30, fredagar 18.00-19.30, lördagar 10-16
Vad behöver man ha med sig?
Eget ombyte - Badkläder, Handduk och Hänglås
Så här gör ni för att boka er aktivitet.
Emaila: moa.gyllenstierna@polisensimhopp.se 
I mailet ange
  • Datum för aktiviteten
  • Tid
  • Antal personer
Avbokningsregler
Avbokning/ombokning kostnadsfritt kan ske fram till och med 48 timmar innan aktiviteten startar. Därefter gäller läkarintyg för avbokning utan kostnad. Annars debiteras avgiften. Avbokning skall ske skriftligen att vara giltig. 
OBS! Det är inte tillåtet att dricka alkohol i Eriksdalsbadets lokaler eller vara påverkad under aktiviteten!