SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholmspolisens IF Simhopp

Värdegrund - Polisenstilen och High Five

Föreningens värdegrund, Polisenstilen, hittar ni här. 

 
 
POLISENS IF SIMHOPPS HANDLINGSPLAN HIGH FIVE

RÅD OCH STÖD
Här hittar du telefonnummer, mail, chattar och appar för dig som behöver råd och stöd.
 
En webbplats om idrottspsykologi - prestation och hälsa. Riktar sig först och främst till dig som är aktiv idrottare i gymnasieåldern eller äldre. Givetvis är webbplatsen även bra att använda för tränare, ledare, lärare, sportchefer, förbundskaptener och föräldrar.
 
#ViLyfter är en webbplats för dig som är ung och idrottsaktiv. Här lyfts tankar, känslor och beteenden som rör psykisk ohälsa. Den är tänkt att vara ett stöd i dina egna tankar och reflektioner samt skapa kraft, vilja och mod att våga prata om det.
 
Polisenstilen är utformad efter Riksidrottsförbundets och Svenska Simförbundets Idéprogram/värdegrundsdokument de som är vägledande för hela föreningens verksamhet. Andra viktiga grundstenar för vår verksamhet är FN´s barnkonvention och Rädda Barnens High Five.  Länkar till alla idéprogram hittar ni här: 
 
FN´s barnkonvention