SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
STOCKHOLMS BÄSTA SIMHOPPSKLUBB
STOCKHOLMSPOLISENS IF SIMHOPP

Lovläger - Information

Info Skollovsläger: 

Dessa läger riktar sig till barn i åldrarna: 6 - 15 år. Vi åldersintegrerar och kunskapsintegrerar hopparna i mindre grupper under lägren.

 

Under lägren tränar vi både på land och i vattnet, tränarna lägger fokus på de olika grundövningarna i simhopp så som stilarterna rak, gruppering, pik samt dyk- och rotationsövningar. Under vattenträningen hoppar man från bassängkanten och 1m svikten men för de som vill och vågar får man i slutet av träningen prova hoppa från de högre höjderna 3m, 5m, 7.5m och 10m! Under lägren tränar vi också på vår studsmatta och andra redskap som airtrack när vi tränar på land. 

 
Om du aldrig hoppat simhopp förut men vill prova vara med på ett läger går det självklart också bra! Hör av er till lägeransvarig om ni har frågor.

 

 

De enda kraven på förkunskaper är simkunnighet minst 25 m, att man vågar hoppa i på djupt vatten och doppa huvudet. Samt att man klarar att vara i från föräldrar/medföljare under hela träningen.

 

 

Alla lägerdagar är kl. 10.00 - 15.00 med lunchpaus kl 12.00 - 13.00. Lägrets tränare äter med barnen under lunchen. Om barnen skall hämtas så sker upphämtning i stora korridoren vid simhoppshallen. 

 

Kostnad: 

2-dagarsläger 800 kronor

3-dagarsläger 1100 kronor

4-dagarsläger 1350 kronor

5-dagarsläger 1600 kronor

 

 

Frågor och kontakt
info@polisensimhopp.se

 

Betalning

Betalning görs direkt vid anmälan


Kallelse
          

Kallelse skickas till den mailadress ni angiver vid anmälan. 

 

Medtag: 

Kläder för simhoppsträning: badkläder (gärna två par) samt gymnastikkläder: t-shirt och shorts/träningsbyxor. Skor behövs ej. Handduk, vattenflaska, hänglås till skåpet. Lunchmatsäck samt frukt eller liknande för mellis.