SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
STOCKHOLMS BÄSTA SIMHOPPSKLUBB
STOCKHOLMSPOLISENS IF SIMHOPP

Välkommen till Mastersverksamheten

På den här sidan kan du läsa om Simhopp för vuxna! 

 

Simhopp för vuxna är en väl etablerad verksamhet inom Polisens IF Simhopp med flertalet träningstillfällen under veckan. Inom verksamheten finns de som valt att bli tävlingshoppare, så kallade Mastershoppare och de som är väldigt nya eller de som hållit på ett par säsonger.


Innan du börjar träna med oss så vill vi att du går en prova-på kurs och testar om simhoppning är något för dig. På den kursen får du prova på det mesta som vi sen tränar vidare på och vi lovar att du får känna på både spänning, rädsla och ökat självförtroende. Mer om kursen och anmälningslänk hittar du här: Prova-på kurs för vuxna


Gemensamt för de flesta hos oss är att vi börjat hoppa simhopp som vuxna och har alltså ingen tidigare erfarenhet. Vi följer träningsmetoder och program på samma sätt som barnen, så har du barn i klubben och vill prova själv är det precis samma saker ni kommer göra.


Masters simhopp i Sverige finns etablerat på ett antal orter från Malmö i söder till Uppsala och det växer. Sverige är nu en av de större nationerna i Europa där Polisens IF´s Mastershoppare deltar aktivt i nätverk med andra Europeiska Mastershoppare.


Som tävlingshoppare kan du vara med på tävlingar ute i världen där Masters finns. Vi har både VM och EM på agendan samt SM här hemma i Sverige.

2022-09-01 09:31
 
2022-09-01 09:30
 
2022-09-01 09:29