SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholmspolisens IF Simhopp

Dive of Hope 26 September 2020
Tidigare års utdelande av medaljer efter Dive of hope
INFORMATION
För sjätte gången deltar föreningen i Dive of Hope, en tävling som Svenska Simförbundet ordnar i samarbete med Barncancerfonden. Syftet är att genom ett roligt och givande tävlingsarrangemang bidra till forskningen kring barncancer och stötta föreningen. Hälften av alla intäkter från tävlingen går till Barncancerfonden och den andra hälften till föreningen, som då kan fortsätta att utveckla sin verksamhet med t.ex. utbildning av tränarna. 

2019 samlade ca 125 simhoppare ihop 35000 kr, där 50% går till Barncancerfonden och 50% till föreningen. Fantastiskt! 

Så här går det till i Dive of Hope:
1. Anmäl er via anmälningsformuläret. Sista anmälningsdag är 21 september. 
2. Bestäm tre hopp eller hoppövningar att tävla med tillsammans med din tränare. 
3. Kom och hoppa för livet den 26 september kl. 9.00 - 15.00

Information: 
Alla föreningens medlemmar är välkomna att delta i tävlingen. Tävlingen består av tre stycken valfria hopp eller hoppövningar (t.ex. fall) som varje simhoppare ska tävla med. Alla barn och unga i hoppskolan kommer att tävla från 1m svikt och alla utvecklings-, tävlings- och Mastershoppare från 3m. Detta betyder att alla medlemmar i föreningen kan vara med och tävla. Du som anmäler dig till Dive of Hope kommer tillsammans med er tränare bestämma exakt vilka hopp just du ska tävla med. 

Tävlingen kommer pågå mellan kl. 09.00 - 15.00 den 26 september.  Hopparna kommer delas in i ålders- och nivåkategorier och tilldelas starttider. Viktigt att man bara kommer på sin startid! Simhoppsdomare kommer bedöma hoppen i skalan 0-10, som vid alla simhoppstävlingar. Alla deltagare kommer att få reda på sitt slutresultat (summan av poängen på de tre hoppen) och alla deltagare får en medalj. 

Viktig information om Dive om Hope 2020 med anledning av Covid-19 

På grund av Covid-19 och restriktionerna och reglerna kring detta kommer alla simhoppare bara få ta med sig 1 anhörig som får komma in och titta. Simhopparna kommer bli kallade till en starttid, VIKTIGT att man bara vistas i hallen under den tiden sin egen tävling är. 


Startavgiften för att delta i Dive of Hope är 150 kr per deltagare (50% till Barncancerfonden och 50% till föreningen).Betalningen för startavgiften sker vid entrén till Dive of hope via swish eller kontanter. Men givetvis får och kan man sponsra med mer! Kanske vill släkt och vänner, eller simhoppsföräldrars företag ge ett bidrag till Dive of Hope! Då anmäler man detta via anmälningsformuläret!  

Notera att ALL ORDINARE TRÄNING ÄR INSTÄLLD DEN 26 september! För de som har ordinarie träning på lördagar men inte vill delta i Dive of Hope håller vi en öppen träning kl. 14.00 - 15.00.