SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
STOCKHOLMS BÄSTA SIMHOPPSKLUBB
STOCKHOLMSPOLISENS IF SIMHOPP
Simhopp för vuxna

Prova-på kurs i simhopp för vuxna

Kursbeskrivning

Vår målsättning är att ni efter kursens träningar har genomgått och visat prov på simhoppförmågorna märke 1-3 i Svensk Simhoppslinje samt att ni kan dyka/falla kontrollerat från minst fasta 3 m i hopptornet, göra en volt framåt från 1m, att alla provat att hoppa från 7,5m. Vi lovar en adrenalinrush som du gärna upplever igen. Är du höjdrädd? Inga problem, många kommer och tränar just av den anledningen.

Inne i uppvärmningsrummet kommer vi att köra både uppvärmning, styrka, stretch och teknikövningar från airtrack och studsmatta.

Första tillfället
Vid första träningen så möter vi tränare upp er ute i badets cafeteria 15 min före kursstart då ni också får kort att ta er in i badet med vid alla träningar.

Ta med, badkläder (ej bikini) t-shirt och träningsbyxa för uppvärmning och teknikträning. (Badshorts är OK men man får inte ha kalsong under.

 
Anmälan och info
 

Välkomna!
2014-05-26 14:51