SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
STOCKHOLMS BÄSTA SIMHOPPSKLUBB
STOCKHOLMSPOLISENS IF SIMHOPP

Välkommen till Tävlingsverksamheten
 

Här kan du läsa om våra Tävlingsgrupper. Tävlingsgrupperna tränar med inriktningen att alla hoppare i grupperna ska kunna tävla och konkurrera på mästerskapsnivå. Då menas de nationella och internationella mästerskapen både för klubbar och via landslagsuppdrag, från ungdom- och juniornivå till seniornivå.

 

Träningen i dessa grupper är inriktad mot tävlingssimhoppning och de tekniska förmågorna som tränas in är de som krävs för att just tävla på mästerskapsnivå, både som junior och senior.

 

Klubben kräver av de aktiva i tävlingsgrupperna att de är seriösa i sin satsning på elitträning och att simhoppet prioriteras högt i livet, efter skola, familj och annat personligt välmående.

 

Polisens IF Simhopp kan stolt tala om att vi har flera Svenska Mästare och landslagsaktuella hoppare som tränar i Polisens IF tävlingsgrupper. Bland före detta Svenska Mästare och Internationella finalister inom simhoppningen har bl.a Magnus Frick och Sebastian Källström representerat Polisens IF Simhopp.

2014-06-10 12:11
Foto: Björn Olin