SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholmspolisens IF Simhopp

Målsättning
Foto: Björn Olin

Polisens IF Simhopp vill genom tränings- och tävlingsverksamhet positivt utveckla simhopparen fysiskt, psykiskt, socialt och kulturellt. Kamratskap och god idrottsanda främjas genom träning i grupp, såväl på hemmaplan som vid träningsläger och tävlingar på annan ort. Vi vill stödja simhoppningen på alla nivåer, från nybörjare till elithoppare. Varje hoppare tränas med utgångspunkt från sina förutsättningar och sitt intresse. Det är viktigt att ha kul när man hoppar. Ett förtroende mellan hoppare och tränare är avgörande på alla nivåer. Likaså trygghet och kamratskap i gruppen. På nationell nivå är målet att kunna representera i samtliga åldersklasser. Klubbens målsättning är att ha hoppare i både junior- och seniorlandslag på  EM, VM och OS. 

I vårt strukturdokument, som beskriver hela föreningens verksamhet för barn och unga, från bredd till elit, hittar ni kriterier, krav och mål för alla verksamhetsdelar.