Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Stockholmspolisens IF Simhopp

Dive of Hope 28 September 2019
Karin och Nelly tävlade Dive of Hope 2018
INFORMATION
För femte gången deltar föreningen i Dive of Hope, en tävling som Svenska Simförbundet ordnar i samarbete med Barncancerfonden. Syftet är att genom ett roligt och givande tävlingsarrangemang bidra till forskningen kring barncancer och stötta föreningen. Hälften av alla intäkter från tävlingen går till Barncancerfonden och den andra hälften till föreningen, som då kan fortsätta att utveckla sin verksamhet med t.ex. utbildning av tränarna. 

2018 samlade ca 120 simhoppare ihop 30000 kr, där 50% går till Barncancerfonden och 50% till föreningen. Fantastiskt! 

Så här går det till i Dive of Hope:
1. Anmäl er via anmälningsformuläret. Sista anmälningsdag är 20 september. 
2. Bestäm tre hopp eller hoppövningar att tävla med tillsammans med din tränare. 
3. Kom och hoppa för livet den 28 september kl. 9.00 - 12.00 (tävlingsstart 10.00).  

Information: 
Alla föreningens medlemmar är välkomna att delta i tävlingen. Tävlingen består av tre stycken valfria hopp eller hoppövningar (t.ex. fall) som varje simhoppare ska tävla med. Alla barn och unga i hoppskolan kommer att t ävla från 1m svikt och alla utvecklings-, tävlings- och Mastershoppare från 3m. Detta betyder att alla medlemmar i föreningen kan vara med och tävla. Du som anmäler dig till Dive of Hope kommer tillsammans med er tränare bestämma exakt vilka hopp just du ska tävla med. 

Tävlingen kommer pågå mellan kl. 10.00 - 12.00 den 28 september. Alla hoppare som ska tävla kommer kl. 9.00, då möter man sin tränare och hoppar in sig. Hopparna kommer delas in i ålders- och nivåkategorier och tilldelas starttider. Sedan rullar tävlingarna igång med en startgrupp i taget. Simhoppsdomare kommer bedöma hoppen i skalan 0-10, som vid alla simhoppstävlingar. Alla deltagare kommer att få reda på sitt slutresultat (summan av poängen på de tre hoppen) och alla deltagare får en medalj. 

Startavgiften för att delta i Dive of Hope är 100 kr per deltagare (50% till Barncancerfonden och 50% till föreningen). Men givetvis får och kan man sponsra med mer! Kanske vill släkt och vänner, eller simhoppsföräldrars företag ge ett bidrag till Dive of Hope! Då anmäler man detta via anmälningsformuläret! Kom sedan ihåg att bjuda in sponsorerna till tävlingsdagen för att heja och titta! 

Notera att ALL ORDINARE TRÄNING ÄR INSTÄLLD DEN 28 september! För de som har ordinarie träning på lördagar men inte vill delta i Dive of Hope håller vi en öppen träning kl. 14.00 - 15.00. 
Var med och Hoppa för Livet!
2019-06-14 10:31

Vi erbjuder ert Företag att sponsra  Barncancerfonden och Polisens IF Simhopp med en valfri summa och då får ni komma och hoppa för livet!


Så här går det till:

Lördagen den 28 september håller vi Dive of Hope, mellan kl. 10.00 – 12.00 i Simhoppshallen, Eriksdalsbadet. Ni berättar för oss hur många av era anställda med en anhörig, (kanske ett barn, en kompis eller familjemedlem) som vill komma och vara publik när våra medlemmar tävlar under Dive of Hope.


Efter tävlingen får era anställda och deras anhöriga ett Prova-på tillfälle i Simhopp!

Under Prova-på tillfället kommer vi bland annat ta Simhoppsmärket Plumsaren, simhoppningens ”Simborgarmärke”. Simhoppsinstruktören kommer också utmana er från Hopptornet, vem vågar hoppa från 10 meter?!?! 


Anmäl er sponsring och de anställda som vill Prova-på till info@polisensimhopp.se


Info:

Prova-på tillfället hålles mellan ca kl. 12.00 – 13.00 den 28/9. De som anmäls måste vara simkunniga och ha med sig egna badkläder! Max 20 personer / företag. Ordinarie pris ett tillfälle företagsaktivitet för 10 personer: 5000 kr
 
Vi söker en Simhoppstränare! Klick nedan!