Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Stockholmspolisens IF Simhopp

Välkommen till Stockholms Bästa Simhoppsklubb!

Här hittar ni anmälningslänkar till vår verksamhet. Alla grupper och kurser hålls på Eriksdalsbadet i Stockholm

Nu kan ni anmäla er till vårt populära Sportlovsläger!

Anmälan till Prova-på tillfälle Söndagen 24/2 
Anmälan öppen för barn, ungdomar och vuxna som vill testa på simhopp! 

Anmäl er till vårterminens nybörjargrupper för barn. FULLBOKAT! 

Prova-på kurs för barn v.19-22
Kursen i jan/feb är FULLBOKAD! Men nu kan ni anmäla er till kursen i maj!  

Minihopp kurs v.18-23
Simhoppskurs för barn mellan 3-5 år

Prova-på kurs för vuxna - Morgonkurs på fredagar v.10-14
5 gångers kurs för vuxna som vill testa på simhopp, finns på fredagsmorgonar och lördagseftermiddag!
På sidan Hoppskolan hittar ni information om träningen, vår bokningspolicy och våra avgifter. 
Inbjudan till Årsmöte 18 mars 2019
2019-02-14 09:59
Snart vankas det Årsmöte! 

Så, alla medlemmar, nedan hittar ni kallelse och info inför mötet. Notera att ni gärna får meddela att ni kommer till info@polisensimhopp.se

Årsmöte hålles måndag 18 mars kl 19.00 i Stora konferensen på Eriksdalsbadet. 

Välkomna! 
Fina resultat från SM på hemmaplan
2019-02-03 17:53
Jacob Stoltz och Amanda Lundin
SM-helgen flöt på fint i vinter-Stockholm. Arrangemanget som SK Neptun tillsammans med Svensk Simidrott stöd för, var väl förberett och fint för de aktiva. 

Detta SM, som ligger tidigt på säsongen, ger i bland lite mer otoppad hoppning, då de aktiva inte helt ställt om mot tävlingsträning. Även denna gång var det så, men också syntes många fina hopp och stundtals hög nivå. 

Polisens IF Simhopp tar med sig fem medaljer totalt från årets första Mästerskap. Ett bra resultat med tanke på att vi hade ett ganska litet lag. Jacob Stoltz och Amanda Lundin tog båda två medaljer, Jacob silver både i höga hopp och 1m herrar. Amanda tog silvret i damernas höga och brons från 3m. Felix Olsson och Oscar Raftewold tog tillsammans brons i Syncro 3m. 

Även SM för Masters avgjordes under helgen. Flera av SPIF´s Mastershoppare kan efter helgen titulera sig Svensk Masters Mästare i Simhopp, bl.a. Anders Höglund, Sofia Isoz och Tunde Maday. Grattis och Bra jobbat! 

Nu fortsätter träningen mot resterande tävlingar 2019! 


SM i Simhopp 31 januari - 3 februari
2019-01-29 11:17

Under detta veckoslut hålls SM i Simhopp i Eriksdalsbadet. Detta innebär att all ordinarie träning är inställd torsdag 31/1, fredag 1/2 och lördag 2/2. 

Givetvis är ni alla välkomna till Eriksdalsbadet ändå för att heja på våra SPIF:are som tävlar! Entré är gratis! 

Det är SK Neptun som står för arrangemanget och både vanliga Senior SM samt SM för Masters-hoppare avgörs i helgen. 

Landträningen avstängd tillsvidare
2019-01-28 15:32

Måndag den 28 januari skedde en översvämning på Eriksdalsbadet i Simhoppsbassängen. Problemet är nu löst men många kubik vatten rann in i utrymmen som ska vara torra, som t.ex. landträningsutrymmet. Därför kommer landträningen tillsvidare att vara avstängd för torrläggning och renovering.


Simhoppsklubbarna Polisens IF Simhopp och SK Neptun samarbetar just nu för fullt för att planera och ordna så att ALLA simhoppare kan tränar vidare, genom att utnyttja ännu fler utrymmen kring simhoppsbassängen för landträning, som t.ex. korridoren in till hallen.


Under perioden är det viktigt att ALLA simhoppare har alla sina kläder och väskor i skåp i omklädningen och att medföljare väntar utanför den första dörren till simhoppshallen.


Vi ber er alla att ha överseende och tålamod! Vi hoppas att Eriksdalsbadet och Idrottsförvaltningen fort får ordning på landträningsutrymmet så vi åter igen kan nyttja det!


Vi ses i simhoppshallen! / SPIF Simhopp och SK Neptun Simhopp

Terminsstart 2019
2019-01-07 14:07
Nu är det snart dags för simhoppsträning våren 2019! Yes! 
VT 2019 startar torsdagen den 10 januari. Under vecka 2 (torsdag - lördag 10-12/1) börjar alla grupper som tränar 1 gång i veckan på dessa veckodagar. Under vecka 3 (måndag - lördag 14-19/1) startar träningen för alla övriga: 1 gång i veckan måndag och tisdag samt alla 2-3 gånger i veckan grupper. 

Kallelse och faktura för träningen VT 2019 ska vara mailad till alla medlemmar. Om du saknar kallelse och faktura, maila info@polisensimhopp.se 

Här finns medlemsinfo inför terminsstarten: 

Gällande läktaren i simhoppshallen

Kalendarium för terminen med info om bl.a. inställda träningar, klicka på länken!

Värdegrund, Polisenstilen, mm

Mål, kriterier och krav för alla grupper hittar ni i vår föreningsstruktur


Varmt välkomna till terminsstarten! 
Julhälsning från Polisens IF Simhopp
2018-12-22 18:07
Hej alla medlemmar och alla andra som hittar till hemsidan! 

Vi vill med detta tacka alla för 2018! Vilket år vi haft! Första året med Anna Lindbergs program i Hoppskolan, massa Lovläger, Märkestagningar, Utbildningar för tränare och så klart många många Träningar och Tävlingar! 

Vi passar också på att igen gratulera de som blivit Svenska eller Nordiska Mästare under 2018:
Isabelle Svantesson, Jacob Stoltz, Richard Roop Iliste, Amanda Lundin, Albin Claesson, Felix Olsson och Darja Ivanova. Stort Grattis! Träning ger resultat och framgång. 

Men framgång mäts ju inte bara i Guld och vi tävlar ju inte bara mästerskap. Vi Polisens IF Simhopp deltar vid många olika klubbtävlingar under året, hemma i Sverige eller utomlands. Vi deltar på tävlingar för de som satsar för att nå världstoppen och för de som hoppar simhopp för att det är det roligaste som finns, även om inte alla hopp sitter ännu. På Dive of Hope var de yngsta 5 år och de äldsta 65 år. Simhopp funkar för alla!  

Vi är också glada för att vårt arbete med att sprida simhoppsglädjen till personer som är nya i Sverige fortsätter med oförändrad styrka. Rörelseglädje, Mod och Självkänsla är universella krafter! 

Nu tar vi Jullov. Självklart med Jullovsläger för Hoppskola och Masters samt träning för Tävlings- och Utvecklingsgrupperna. Men några dagar ska vi alla så klart få vila och njuta av lovet! 
Vi önskar er alla ett fantastiskt lov, en God Jul och ett Gott Nytt år! 

TERMINSSTART 2019 HOPPSKOLA OCH MASTERS
VT 2019 startar torsdagen den 10 januari. Under vecka 2 (torsdag - lördag 10-12/1) börjar alla grupper som tränar 1 gång i veckan på dessa veckodagar. Under vecka 3 (måndag - lördag 14-19/1) startar träningen för alla övriga: 1 gång i veckan måndag och tisdag samt alla 2-3 gånger i veckan grupper. 
Kallelse och faktura för träningen VT 2019 kommer att skickas via mail dagarna efter nyår! 
Storslam på Nordiska Mästerskapen
2018-12-09 20:15
Med en stor glädje berättar vi att Sveriges landslag tog ett stenhårt grep om titeln bästa nordiska simhoppsnation i helgen. Nordiska Mästerskapen avgjordes i Bergen, Norge, och hela svenska laget var på topp. Av 33 mästerskapstitlar tog Sverige 27! Och hela 14 av dessa guld plockade Polisen-hoppare hem! 

Ett spännande resultat för framtiden. En särskilt spännande insats är Richard som tillsammans med Neptuns Linus Augustsen hoppare otroligt bra i höga hopp syncro. 

Våra SPIF:are som nu också är Nordiska Mästare är:
Isabelle Svantesson
Amanda Lundin
Albin Claesson
Richard Roop-Iliste
Jacob Stoltz
Felix Olsson 

Stort Grattis och heja Sverige! 

Alla resultat från NM/NJM 2018

Julavslutning 8 december
2018-11-26 14:57
Medlemmar och alla andra som är sugna på en rolig show! Boka in att ta er till Eriksdalsbadets simhoppshall och Polisens IF Simhopps Julavslutning! Förutom ett fullspäckat program med uppvisning, fria hopp och skämthopps-show har vi lotteri med fina priser, Lussefika och försäljning av våra klubbkläder! 

Så boka in den 8 december! För er som i vanliga fall tränar på lördagar är all ordinarie träning inställd den 8/12. KOMIHÅG! Verksamheten, alltså den vanliga träningen fortsätter ytterligare en vecka efter Julavslutningen! Alla träningar är som vanligt den 10-15 december! Sen tar vi jullov till vecka 2. 

God Jul!