Stockholmspolisens IF Simhopp
Välkommen till Stockholms Bästa Simhoppsklubb!
Här hittar ni anmälningslänkar till vår verksamhet. Alla grupper och kurser hålls på Eriksdalsbadet i Stockholm

Nu är anmälan öppen för sommarsimhopp! 🌞

Ny kurs i april!

Anmälan till Prova-på kurs för Barn
Ny kurs i maj 2017! 

På sidan Hoppskolan hittar ni information om träningen, vår bokningspolicy och våra avgifter. 
Inställd träning den 1 maj
2017-04-25 11:33
På måndag 1 maj är all simhoppsträning inställd. Detta gäller alla verksamhetsdelar: Hoppskola, Tävlings- och Utvecklingsgrupper samt Masters! 

Ha en fin 1 maj! 
Richie på Youth Dive Meet i Dresden
2017-04-21 14:06
Richie in action hemma på Eriksdal
B-killen Richard Roop-Iliste är just ni i Dresden, Tyskland, för att representera Svenska juniorlandslaget vid International Youth Dive Meet. Tävlingarna i Dresden räknas som de tuffaste i världen för juniorer, de bästa 14-18 åringarna från alla världens hörn reser till Dresden för att mäta sig mot varandra och kvala mot kommande mästerskap för juniorer. 

Hittills har det gått strålande för det Svenska laget, B-tjejen Emma Johansson från Västerås tog silver på 1m! Världsklass! Grattis! Malmös Emilia Nilsson Garip kom på en fin 6:e plats i samma tävling. Richie går in i tävlingarna i dag fredag, vi håller alla tummar och hoppas att tjejernas fina form är smittsam! 

Rapporter och bilder från Dresden hittar ni på Swedish Diving Team Facebook
Uttagning Ungdoms-SM 2017
2017-04-21 13:48
Den 26-28 maj går USM i Lund. Polisens IF Simhopp kommer att representeras av 14 taggade simhoppare. Laget kan ses på sidan med uttagningar

Lycka till!! 
Kvartalsbrev 1 2017
2017-04-19 14:28


Ett brev som sammanfattar det första kvartalet i Polisens IF Simhopp går nu att läsa här:

Håll till godo! 
Dubbelt Guld till Amanda vid Bergen Open
2017-04-11 10:16
Foto: Mitt i / Bergen Open / Fideli Rosell
Mellan den 6-9 april deltog nio Polisen-hoppare vid de internationella tävlingarna i Bergen Open, Norge. Bergen Open är en tävling som de senaste åren, efter det att Bergen fick sin nya arena i världsklass, växt mycket och i år är konkurrensen stentuff. Detta beror också på att just Bergen och AdO-arena i sommar står som värd för Europamästerskapen för juniorer. Många av Europas bästa juniorlag passar på att testa arenan och förbereda sig inför sommaren!

För Polisens IF´s lag kunde inte tävlingarna börjat bättre. Amanda gick in och med bestämd marginal till de övriga tävlande tog hon guld i C-flickornas 3m. Även C-flickornas höga-gren dominerade Amanda. Med bl.a. 7,5-9 poäng på sin 2,5 bakåt från 7,5m vann hon även den grenen i överlägsen stil! Grattis! 

Övriga laget gjorde även de fina insatser. Richard Roop - Iliste var och nosade på medaljer i både höga hopp och 3m pojkar B. Felix Olsson gjorde fantastiskt fina insatser och slog personligt rekord på både 3m och höga. Felix och Axel Gren, båda första års B-pojkar, har en del kvar att göra svårighetsgradsmässigt för att vara med och konkurera längst fram i dessa samanhang. Men de tar med sig fina lärdomar från Bergen. I flickor B hoppade Agnes Lindholm Glennow båda sviktgrenarna. Agnes tävlade stabilt och genomförde sitt nya svårare hopp på 3m, 2,5 bakåt, på ett bra sätt, kul! I A-klass gjorde både Oscar Raftewold och Jacob Stoltz bra i från sig. Båda har haft en knackig start på året med skador och sjukdomar.  Isabelle Svantesson tillsammans med Malmös Ellen Ek vann damernas höga syncro. C-killen Cesar Kylberg gjorde kraftfulla tävlingar i alla sina höjder. Han kommer hem med ett silver från högahopps grenen!

Grattis till alla fina resultat! 

 
 
Instagram