Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Välkommen till Polisens IF Simhopp - Stockholms Bästa Simhoppsklubb!
Foto: Elsa Gregersdotter
Här hittar ni anmälningslänkar till vår verksamhet. Alla grupper och kurser hålls på Eriksdalsbadet i Stockholm

Anmälan öppen för våra populära Påsklovsläger!

Ny kurs i april!

Anmälan till Prova-på kurs för Barn
Ny kurs i maj 2017! 

På sidan Hoppskolan hittar ni information om träningen, vår bokningspolicy och våra avgifter. 
JSM-Guld till Oscar Raftewold på 10 meter
2017-03-17 09:45

JSM är över för 2017. Stort tack till Bofors simhoppsklubb som fixade ett toppenarrangemang. 


Oscar Raftewold blev under tävlingarna i Örebro Svensk Juniormästare på höga hopp! Oscar hoppade toppen och tog även personligt rekord. Amanda Lundin tog bronset i tjejernas högatävling. Även hon hoppade bra, hade en liten miss på sista hoppet. På sviktarna tog Richard Roop-Iliste brons på 1m. Stort Grattis till alla medaljörer!


SPIF Simhopp summerar åtta finalplatser, fyra personliga rekord, två brons och ett guld! Härligt!

Gamma Cup 2017
2017-03-06 21:01

Årets upplaga av Gamma Cup är över. Polisens IF Simhopp pustar ut och glädjer oss med de fina resultaten som helgen gav. Våra tävlingsaktiva genomförde många kraftfulla tävlingsinsatser och fortsätter att utvecklas i tävlingssituationen. Särskilt nämnvärt är Richard Roop-Iliste och Agnes Lindholm Glennow på sviktarna i B-klassgrenarna. Bra jobbat alla simhoppare! 

 

Tävlingen har också löpt väl ur sekretariatets perspektiv. Vi har kört flera parallella grenar och alla har i princip rapporterats felfritt till programmet och till live-webben. En avgörande förklaring till detta är att vi nu har ett välfungerande och trimmat trådbundet nätverk.

Vi vill rikta ett särskilt tack till Anders Thim från Neptun för all hjälp med att sätta upp nätverket. Neptun och SPIF kommer framöver samarbeta mer för att säkerställa kvaliteten i våra tävlingar. 

 

Vi kommer framöver behöva fler som behärskar sekretariatets olika delar och som kan förbereda tävlingar och genomföra dessa. 

Om du är intresserad och kan tänka dig att ställa upp och lära dig mer om arbetet i sekretariatet kontakta Åsa Mossmyr (mossmyran@gmail.com) eller Joakim Lind (joakim.lind@polisensimhopp.se) så planerar de in en genomgång och utbildning i god tid inför nästa tävling! 

Sportlov och Gamma Cup
2017-02-28 16:58
Just nu är det Sportlov i Stockholm. Vår ordinarie verksamhet är inställd, men våra Sportlovsläger kör för fullt. Hoppas alla som går på läger har kul! 
Vi önskar alla varmt välkomna åter till träningen fr.o.m. måndag 6 mars!  

Under helgen 3-5 mars arangerar vi i Polisens IF Simhopp också vår årliga tävling Gamma Cup. I år har vi deltagarrekord och är jätteglada att vi ska få bjuda på simhoppsfest hela helgen! Kom gärna ner och titta! Inträdet är gratis! 
Malin och Tomas testade simhopp
2017-02-20 12:52
Vloggarna, PT-gurus och tränings- och hälsofreaken Malin Johansson och Tomas Lundberg hälsade på oss för att testa simhopp. De två starka och svårutmanade träningsproffsen blev inte bara helt slut utan också ordentligt pirriga i magen under träningen! 

Vill ni också testa simhopp med företaget eller kompisgänget? 
Eller varför inte gå en prova-på kurs för vuxna
Kallelse och inbjudan till Årsmöte
2017-02-20 12:00
Härmed inbjudes alla medlemmar i föreningen till Årsmöte. 

Årsmötet hålles torsdag 16 mars kl 18.30 - 20.00 i Stora Konferensen i Eriksdalsbadet. 

VARMT VÄLKOMNA! 


Kandidater till Årsmötet