Stockholmspolisens IF Simhopp
Välkommen till Stockholms Bästa Simhoppsklubb!
Här hittar ni anmälningslänkar till vår verksamhet. Alla grupper och kurser hålls på Eriksdalsbadet i Stockholm

Anmälan till Nybörjargrupp för barn och unga HT 2017
Anmäl er till Höstens Nybörjargrupper! Vi har grupper för ALLA nybörjare, barn och unga mellan åldrarna 5-17 år! 

Anmälan är nu öppen för höstens första Prova-på kurs för barn

Kurs för barn 3-5 år

Nu är anmäla öppen för höstens första Prova-på kurs för vuxna!

På sidan Hoppskolan hittar ni information om träningen, vår bokningspolicy och våra avgifter. 
Terminsstart HT 2017
2017-08-14 16:44

Nu är det snart dags för terminsstart för vår Hoppskola och Mastersverksamhet. Våra tävlings- och utvecklingsgrupper har redan varit igång i ett par veckor.


Men från och med vecka 34 hälsar vi alla varmt välkomna, åter för er som redan tränat en eller flera terminen och välkomna för första gången till er som är nya medlemmar! Så kul ska det bli att träffa er alla! Ni ska alla ha fått kallelse och faktura via mail. Om ni mot förmodan inte fått det, maila till info@polisensimhopp.se


Kalendarium med info om bl.a terminens slut och ev. inställda träningar hittar ni via länken. 

Mål och kriterier för alla grupper i vår verksamhe. Kika gärna på dessa!


VARMT VÄLKOMNA TILL EN NY TERMIN! 

Masters-VM i Budapest
2017-08-12 08:53
Under denna vecka pågår Masters VM i Budapest, Ungern. I det Svenska laget från Polisens IF hittas Helena Troili, Helena Göransson, Sara Lindman, Johanna Jonsson, Åsa Mossmyr, Sofia Isoz, Madeleine Jarl, Gunilla Etsare, Annika Naenfeldt, Tunde Maday, Per Lövgren, Nils Carlberg och Patrick Littorin. 

Hittills under veckan har Madeleine Jarl tagit ett silver, Sofia Isoz, Helena Troili och Annika Naenfeldt tagit brons i sina respektive klasser. Grattis! 

Flera av de aktiva har medaljchanser men behöver prestera på topp, då det är deltagarrekord och då så klart tuffare konkurrens. Stort Lycka till och kämpa vidare önskar vi hela Svenska laget! Alla resultat Masters VM
Tre GULD vid SM i Borås
2017-07-08 10:26
Polisens IF´s SM lag, med Guldhattar på de Svenska Mästarna!
Polisens IF Simhopps SM lag leverade stor under SM Veckan i Borås. Truppen hade fantastisk inställning och lät inte kalla vindar eller regnet som föll en av dagarna bekomma dem. Det blev istället härligt att hoppa utomhus i den svenska sommaren och resultaten följde där efter. 

Johan Sandell, som under terminerna tränar och studerar på scholarship på University of Hawaii, får lämna Borås som dubbel Svensk Mästare, på 10m och 1m! Johan fightades genom alla hopp och gav aldrig upp, vilket när tävligarna var slut gav resultat. Stort Grattis till Johan! Vidare tog Johan silver på 3m efter Jönköpings Max Burman. 

Det tredje guldet plockade Isabelle Svantesson hem i damernas 10m, efter stabil hoppning. Isabelle hoppade, som vanligt tryggt och satte sina hopp när konkurenterna missade. Stort Grattis till Isabelle som återerövrade SM Guldet! Silver i damernas höga gick till vår egen Amanda Lundin. Amanda, som bara är 12 år, visar återigen att framtiden är hennes. Ytterligare en medalj får laget med sig hem, genom Jacob Stoltz, som tog bronset i herrarnas höga hopp efter en mycket fin insats. Lagets Richard Roop-Iliste och Grant Newcombe tog även de finalplatser och satsade fint. Grant, som är en av föreningens nyaste tillskott och är Johans träningskompis på Hawaii, hade tyvärr problem en krånglande rygg. Men Grant kommer tillbaka till nästa sommar-SM med blodad tand! 

Stort Grattis till hela laget! Nu stundar välförkänad sommarledighet! 

Damer 3m och herrar Höga SVT Play 

Sommarens Mästerskap: EJM och SM!
2017-06-22 11:22
Richie ska tävla både EJM och SM i sommar. SM kommer att gå utomhus på Alidebergsbadet i Borås. Foto: Nils Carlberg / Alidebergsbadet
Sommar betyder mästerskapstävlingar för SPIF simhopps tävlingshoppare. 

Redan 27/6 - 2/7 går Europamästerskap för Juniorer i Bergen, Norge. Åtta svenska aktiva ska tävla i Bergen, var av en är vår egen Richard Roop Iliste. Richie är ju ganska nybakad Ungdomsmästare i B-klass för killar i Sverige, så målen är satta kring finalplatser och fina slutpoäng. HEJA RICHIE! Mer om EJM i Bergen och möjlighet att följa tävlingarna EJM Bergen, Live Stream

Direkt efter EJM riktas blickarna emot Borås och SM! Svensk Simhoppning är superglada att vi äntingen är med i det stora, årliga arrangemanget, SM-veckan. Där samlas så många idrotter och förbund som möjligt för att göra upp sina Svenska Mästerskap under samma vecka i samma stad! Stor och härlig Idrottsgemenskap! 

Simidrottens SM kommer att avgöras 5-7/7 på Alidebergsbadet i Borås , vilket är ett utomhusbad. Det var många år sedan vi höll SM utomhus i Sverige och hoppas givetvis på att vädret kommer att skina från sin bästa sida hela veckan. 

Från Polisens IF är sju aktiva uttagna till SM: Amanda Lundin, Isabelle Svantesson, Jacob Stoltz, Richard Roop Iliste, Oscar Raftewold, Grant Newcombe och Johan Sandell. LYCKA TILL! 
Mer info om SM i Borås Vi kommer att rapportera resultat från tävingarna här på hemsidan och via SPIF Simhopps Facebook/Instagram. 
Fantastiska framgångar vid Masters-SM
2017-06-12 10:58
Foto: Ivan Dupont

Polisens masterslag har i helgen varit på Nordic light/SM I Lund. Många i laget har fått medaljer och viktiga lärdomar inför Masters VM i Budapest i augusti. Totalt var det 14 hoppare från Polisen som deltog. Efter helgen kan Sara Lindman, Helena Troili, Sofia Isoz, Gunilla Etsare, Per Lövgren, Helena Göransson, Annika Naenfeldt, Peter Karlsson och Tunde Maday kalla sig för Svenska Mästare! Stort Grattis till alla medaljörer och deltagare för era fina insatser! Ni är grymt bra! 


I tävlingen Nordic Light, som gick samtidigt deltog våra duktiga Pre-masters (man måste vara 25 år för att tävla Masters-SM) Joanna Andersson och Pauline Ollén. Även de gjorde fina tävlingar och prisades med flera medaljer. 


Vuxnas tävlande skiljer sig väldigt lite från ungdomstävlingar, det är samma anspänning och nervositet, samma oväntade framgångar och totalt missade hopp, samma regler, samma organisation, samma gemenskap inom laget och med alla deltagare på tävlingen. 


Resultat Masters SM 2017

 
 
Följ oss på Instagram