Stockholmspolisens IF Simhopp
Välkommen till Stockholms Bästa Simhoppsklubb!
Här hittar ni anmälningslänkar till vår verksamhet. Alla grupper och kurser hålls på Eriksdalsbadet i Stockholm

Anmälan öppen till Nybörjargrupper för barn, med start v.3

Anmälan till Prova-på kurs för vuxna
Ny kurs med start januari 2018!

Anmälan öppen till våra Jullovsläger som hålls v.52 och v.1. 

På sidan Hoppskolan hittar ni information om träningen, vår bokningspolicy och våra avgifter. 
Färska Riksmästare från 5m
2017-11-20 16:42
Trippel till SPIFs killar på 5m och prispallen för damer 5m och herrar 1m
I helgen som var gick Riksmästerskapen på 1m och 5m av stapeln i Västerås och Polisens IF Simhopp hade en toppenhelg! Både på herr- och damsidan segrade SPIF i 5m grenen, Jacob Stoltz tog guldet hos herrarna och Amanda Lundin hos damerna. I herrgrenen blev det även en trippel till SPIF då Richard Roop Iliste tog Silver och Felix Olsson Brons. Isabelle Svantesson tog bronset i damernas 5m, efter Malmös Ellen Ek. Från 1m tog Richard Roop Iliste Brons, efter Jönköping och Malmös starka seniorkillar. 

Grattis till den fina hoppningen! 
Uttagning till Utvecklingsverksamheten
2017-11-09 13:50

Lördagen den 2 december kl 14.00 - 16.00 har vi uttagning till Utvecklingsverksamheten. Uttagningen riktar sig till dig som tycker att simhopp är fantastiskt roligt!
 
Genom uttagningen vill vi ge de barn som har en träningsvilja, tävlingsvilja och en stor nyfikenhet kring simhoppningen en möjlighet att utvecklas mot tävlingssimhoppning, både på en nationell och internationell nivå.  

Under uttagningen får hopparna testa olika simhoppsspecifika övningar på land och göra en hinderbana. Vi kommer också hoppa lite i vattnet, då framför allt enkla övningar och valfri hoppning. 

Läs mer och anmäl er till Uttagningen via anmälningsformuläret 
Här kan ni läsa mer om träningen i Utvecklingsverksamheten/träningsgrupperna 

Välkomna! 
Simhoppstävlingen HEAD to Head och Höstlov!
2017-10-25 11:56
Till helgen 27-29 oktober håller vi vår årliga internationella simhoppstävling, HEAD to Head. Vi har som vanligt många deltagare och ser fram emot fina tävlingar från hoppare i alla åldrar! Varmt välkomna att titta på tävlingarna! Följ länken för att se program och info! HEAD to Head 2017

INSTÄLLD TRÄNING 27/10 - 4/11
Tävlingen HEAD to Head gör att all ordinarie träning är inställd fre 27/10 och lördag 28/10! Veckan därpå följer ju höstlovet och även då är all ordinarie träning inställd. Det går dock att träna massor genom att gå våra populärar höstlovsläger, det finns ett fåtal platser kvar till lägren! 

Trevligt Höstlov önskar vi på Polisens IF Simhopp!
Vi har hoppat för livet!
2017-10-18 13:08

Lördagen den 30 September hoppade Polisens IF Simhopp för livet!


Totalt samlade 124 simhoppare ihop ca 35000 kr, där 50% går till Barncancerfonden och 50% till föreningen. Fantastiskt! 

Tävlingsdagen var fylld med glada simhoppare, tränare, fina hopp och en härligt hejande publik!
Vi i Polisens IF Simhopp tackar det varmaste alla simhoppare, sponsorer och funktionärer som var med och gjorde det möjligt att hoppa för livet! Vi längtar redan till nästa hösttermin och nästa Dive of Hope! 
Inställt Informationsmöte
2017-09-12 10:47

Tyvärr måste vi ställa in torsdagens planerade informationsmöte för föräldrar till barn i hoppskolan. Vi är jätteledsna för detta! Här hittar ni den information vi skulle gått igenom under mötet. 
INFORMATION HOPPSKOLAN HT 2017

Komihåg att ni alltid når oss via mail och att Hoppskoleansvarige Hedvig Ekblom svarar så fort som det bara går! Kan också ställa frågor till era tränare eller direkt till Hedvig i badet, om vi inte är upptagna i träning! Varmt välkomna med era frågor eller funderingar! 
 
Följ oss på Instagram