Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Stockholmspolisens IF Simhopp

Välkommen till Stockholms Bästa Simhoppsklubb!

Här hittar ni anmälningslänkar till vår verksamhet. Alla grupper och kurser hålls på Eriksdalsbadet i Stockholm

Nu är anmälan öppen för att börja hoppa simhopp i januari 2020! 

Nu kan ni anmäla er till Prova-på kurs för barn i början av VT 2020!

Kurser för barn 3-5 år, under VT 2020

Simhoppsläger för barn under v.9, Vi erbjuder 5-dagars, 3-dagars eller 2-dagarsläger!
Passar perfekt för de som vill träna lite extra, tycker simhopp är superkul eller vill testa på simhopp!

Prova-på kurs för vuxna VT 2020
v.4-10 hålls en prova på kurs för vuxna på lördagar!På sidan Hoppskolan hittar ni information om träningen, vår bokningspolicy och våra avgifter. 
Terminstart 2020
2020-01-09 14:02
Jullovet börjar lida mot sitt slut och terminen med skola och då HOPPSKOLA (!) drar igång. Vi vill först passa på att hälsa alla nya medlemmar, som ska börja i sin allra första simhoppsgrupp, varmt Välkomna till Polisens IF Simhopp! Givetvis är alla befintliga medlemmar lika välkomna tillbaka! 

Under den gångna veckan ska alla medlemmar i Hoppskolan fått kallelse och faktura för sin terminsträning via mail. Skulle detta inte ha nått er, maila info@polisensimhopp.se på en gång, så ordnar vi med detta. Alla grupper börjar träna v.3, 13/1-18/1.

Här är ett gäng bra länkar att ha koll på inför terminsstarten:
Ordningsregler i Eriksdalsbadet och Simhoppshallen (Samt info om Inpasseringskorten!)

TACK för Nordiska Mästerskapen
2019-12-09 14:01
Polisens IF Simhopps deltagare vid Nordiska Mästerskapen 2019
En sån helg det blev! 
Svenska landslaget blev bästa Nordiska nation efter mästerskapet var avslutat och våra SPIF:are som tävlade i laget var ju med och bidrog till detta, i högsta grad! Så här såg resultaten ut för våra landslagshoppare från klubben:

Nordiska Mästare blev 
Amanda Lundin, i två grenar (Flickor B och Damer Höga Hopp) 
Richard Roop Iliste, i hela tre grenar (Syncro Höga Hopp junior tillsammans med Linus Augustsén samt Pojkar A 3m och Höga Hopp) 

Silver till
Jacob Stoltz (Herrar 3m)
Amanda Lundin (Flickor B 3m)
Folke Barenius (Pojkar C 3m)
Richard Roop Iliste (Syncro Höga hopp herrar tillsammans med Linus Augustsén) 

Brons till
Folke Barenius (Pojkar C 1m)
Richard Roop Iliste (Höga Hopp herrar)

Elsa Tjerneld tog en fin 4:de plats i Flickor C höga hopp. 

Vi vill tacka alla som var på plats och hejade och givetvis alla som ställt upp som funktionärer på olika sätt. Tack alla!  

Swedish Diving Team Facebook hittar ni massa bilder från Nordiska Mästerskapen 2019
Julavslutning 14 december
2019-12-09 09:46

Lördagen den 14 december håller vi vår årliga Julavslutning, dit alla medlemmar med vänner och familj är välkomna! Vi håller i vanlig ordning två avslutningar för att alla ska kunna få plats. En avslutning börjar kl 10.00 och nästa kl 11.30. Alla medlemmar kommer att få mail där det står vilken tid som gäller just er! 


Så boka in den 14 december! För er som i vanliga fall tränar på lördagar är all ordinarie träning inställd den 14/12. Efter Julavslutningen tar vi jullov till vecka 3.


Program:

  • Försäljning av klubbkläder
  • Lotteri med fina priser
  • Uppvisning av våra simhoppare
  • ”öppet-hus”-hoppning, då alla, medlemmar samt medföljare får visa vad man kan och prova hoppa!
  • Skämthoppning

Inträde kostar 60 kr för vuxen och 25 kr för barn (alla medlemmar, simhopparna, går givetvis in gratis!) Vi bjuder på fika och lotteriet ingår i inträdet!  Så passa på att komma på en härlig simhoppsupplevelse och fira in julen med oss!

 
Välkomna till årets roligaste Julavslutning! 

Nordiska Mästerskapen 6-8 december
2019-11-21 09:55
I helgen är det dags! Årets största simhoppshändelse här i Stockholm, de Nordiska Mästerskapen för Juniorer och Seniorer! 

Tävlingen kommer att avgöras i Eriksdalsbadet, under fredagen 6 december i simhoppshallen för 1m samt syncro höga hopp och på lördag 7 december - söndag 8 december går alla tävlingsgrenar ute i 25 meter bassängen! Det var många år sedan vi fick möjligheten att hålla tävling i 25 meter bassängen, så det ser vi givetvis mycket fram emot!

Vi hoppas att ALLA simhoppare i Stockholm med familjer och vänner kommer till Eriksdalsbadet under 6-8 december för att heja fram det svenska landslaget! Gratis entré hela helgen! 

Ni som tränar lördagar, planera in 7 december som både er träningsdag och sen vara hejarklack för Svenska Landslaget i Simhopp ute i 25 meter bassängens fina hopptorn! 

Från oss i SPIF Simhopp är fem aktiva uttagna till Nordiska Mästerskapen: 
Amanda Lundin (flickor B - 14-15 år)  
Elsa Tjerneld (flickor C - 12-13 år)
Folke Barenius (pojkar C - 12-13 år)
Richard Roop Iliste (pojkar A - 16-18 år)
Jacob Stoltz (Herrar seniorer - 19 år och äldre) 


Vi ses under de Nordiska Mästerskapen! 

Psst... det är träning som vanligt torsdag 5/12 + lördag 7/12 för Hoppskolan och Masters. Fredag 6/12 är dock all ordinarie träning inställd pga Nordiska Mästerskapen i simhoppsbassängen!  
Medaljregn på Diving Lund
2019-11-05 04:26
Wow, vilken helg! 


Våra SPIF:are på plats och även de som representerade Team Stockholm har gjort ett fantastiskt jobb under Diving Lund. Richard "Richie" Roop Iliste , som hoppade för Team Stockholm, tog guld på alla tre grenar i A-pojkar, likaså gjorde Folke Barenius (för Team Stockholm) i klassen C-pojkar. 


Amanda Lundin gjorde en stabil tävling hon med och placerade sig 1:a på B-flickor plattform och 3m samt 2:a på 1m. Darja Ivanova, Elsa Tjerneld och Felix Olsson hoppade även de fint och visade på att hård träning ger resultat trots att det inte nådde riktigt till prispallen.


Fantastisk bra jobbat!

Marginalen Bank Diving Cup
2019-10-29 16:23
Amanda Lundin tar guld på b-flickor platform
24-27 oktober arrangerade vi Marginalen Bank Diving Cup.
Det blev en stor tävling med många klubbar och mycket fin hoppning.

Från polisen tog Amanda  guld på b-flickor platform, Folke silver c-killar 1m, Richard silver herrar 1m och guld på 3m, Darja, guld och Emelie brons på d-flickor 3m, Darja guld på d-flickor 1m och
Richard och Linus från grannklubben Neptun, guld på syncro!

Även våra masters hoppare hoppade fint under sin tävling och Anders tog guldet i herrar, Sofia guld och Karin silver på Damerna.

Vi tackar alla klubbar, domare, hoppare och våra fantastiska funktionärer!

Fantastisk helg på Ungdomshoppet
2019-10-16 10:41
Under ungdomshoppet 2019 gjorde alla aktiva fina prestationer. Den största prestationen för alla har varit att hitta rätt i ett virrvarr av ångest, glädje, stress, adrenalin, trötthet, saknad av föräldrar, zombier på Liseberg, hitta i Göteborg m.m.

Våra ledare Mathilda och Ludvig har visat prov på ledarskap på väldigt hög nivå för sin ålder. De har agerat föredöme, varit goda lyssnare, visat riktning, gett korrigerande feedback, agerat klokt utan oro vid oväntade förändringar. Nisse som varit huvudledare under tävling är väldigt nöjd med tränarna och hopparna.

Totalt samlade våra aktiva ihop 6 guld, två silver och två brons.
Albin två guld.
Carl-Johan guld, silver och brons.
Hanna guld, silver.
Thea guld.
Svea brons.
Lagtävling brons.
35000 kr inhoppade vid Dive of Hope
2019-09-30 21:37
Glada och stolta över våra gemensamma insatser för Barncancerfonden och alla härliga simhopp vi såg i lördags, kan vi meddela att hela 35000 kr stannade resultatet vid i årets Dive of Hope! 125 simhoppare var med och tävlade! 🖤🧡

Tack till alla simhoppare som var med och hoppade för livet! Vi hoppas att alla hade en fin dag på sviken och publiken på läktaren 🧡🖤

Som vanligt vill vi också rikta ett stort varmt tack till alla funktionärer som ställer upp och gör våra tävlingar så bra varje gång! 🖤🧡

 
Vi söker en Simhoppstränare! Klick nedan!