Stockholmspolisens IF Simhopp
Välkommen till Stockholms Bästa Simhoppsklubb!
Här hittar ni anmälningslänkar till vår verksamhet. Alla grupper och kurser hålls på Eriksdalsbadet i Stockholm

Anmälan till Nybörjargrupp för barn och unga HT 2017
Anmäl er till Höstens Nybörjargrupper! Vi har grupper för ALLA nybörjare, barn och unga mellan åldrarna 5-17 år! 

Nu är anmälan öppen för sommarsimhopp! 🌞

Anmälan är nu öppen för höstens första Prova-på kurs för barn

Nu är anmäla öppen för höstens första Prova-på kurs för vuxna!

På sidan Hoppskolan hittar ni information om träningen, vår bokningspolicy och våra avgifter. 
Sommarens Mästerskap: EJM och SM!
2017-06-22 11:22
Richie ska tävla både EJM och SM i sommar. SM kommer att gå utomhus på Alidebergsbadet i Borås. Foto: Nils Carlberg / Alidebergsbadet
Sommar betyder mästerskapstävlingar för SPIF simhopps tävlingshoppare. 

Redan 27/6 - 2/7 går Europamästerskap för Juniorer i Bergen, Norge. Åtta svenska aktiva ska tävla i Bergen, var av en är vår egen Richard Roop Iliste. Richie är ju ganska nybakad Ungdomsmästare i B-klass för killar i Sverige, så målen är satta kring finalplatser och fina slutpoäng. HEJA RICHIE! Mer om EJM i Bergen och möjlighet att följa tävlingarna EJM BERGEN 

Direkt efter EJM riktas blickarna emot Borås och SM! Svensk Simhoppning är superglada att vi äntingen är med i det stora, årliga arrangemanget, SM-veckan. Där samlas så många idrotter och förbund som möjligt för att göra upp sina Svenska Mästerskap under samma vecka i samma stad! Stor och härlig Idrottsgemenskap! 

Simidrottens SM kommer att avgöras 5-7/7 på Alidebergsbadet i Borås , vilket är ett utomhusbad. Det var många år sedan vi höll SM utomhus i Sverige och hoppas givetvis på att vädret kommer att skina från sin bästa sida hela veckan. 

Från Polisens IF är sju aktiva uttagna till SM: Amanda Lundin, Isabelle Svantesson, Jacob Stoltz, Richard Roop Iliste, Oscar Raftewold, Grant Newcombe och Johan Sandell. LYCKA TILL! 
Mer info om SM i Borås Vi kommer att rapportera resultat från tävingarna här på hemsidan och via SPIF Simhopps Facebook/Instagram. 
Fantastiska framgångar vid Masters-SM
2017-06-12 10:58
Foto: Ivan Dupont

Polisens masterslag har i helgen varit på Nordic light/SM I Lund. Många i laget har fått medaljer och viktiga lärdomar inför Masters VM i Budapest i augusti. Totalt var det 14 hoppare från Polisen som deltog. Efter helgen kan Sara Lindman, Helena Troili, Sofia Isoz, Gunilla Etsare, Per Lövgren, Helena Göransson, Annika Naenfeldt, Peter Karlsson och Tunde Maday kalla sig för Svenska Mästare! Stort Grattis till alla medaljörer och deltagare för era fina insatser! Ni är grymt bra! 


I tävlingen Nordic Light, som gick samtidigt deltog våra duktiga Pre-masters (man måste vara 25 år för att tävla Masters-SM) Joanna Andersson och Pauline Ollén. Även de gjorde fina tävlingar och prisades med flera medaljer. 


Vuxnas tävlande skiljer sig väldigt lite från ungdomstävlingar, det är samma anspänning och nervositet, samma oväntade framgångar och totalt missade hopp, samma regler, samma organisation, samma gemenskap inom laget och med alla deltagare på tävlingen. 


Resultat Masters SM 2017

Härlig tävlingshelg i Graz för Team Stockholm
2017-06-12 09:39
Amanda på Prispallen, härligt Glass-häng med Malmös hoppare, Stella med pris för bästa hopp och Teamevent-laget med bronsmedaljer!
Under helgen 8-11 juni var fyra simhoppare från Polisens IF Simhopp i Graz, Österrike, där de representerade Stockholms Simförbunds Distrikslag. Laget var uttaget efter resultaten vid Gamma Cup, så de bästa hopparna i sina ålderklasser i Stockholm fick äran att utgöra Team Stockholm i Graz. Från Polisen var det Cesar Kylberg, Axel Gren, Amanda Lundin och Agnes Lindholm Glennow som var med i laget, tillsammans med tre hoppare från Neptun. 

Polisens tränare Fideli Rosell, som var med laget, rapporterar att tävlingarna gått mycket bra. En del nerver skulle hanteras och att hoppa utomhus i väder och vind är alltid en utmaning, särskilt om man inte gjort det flera gånger tidigare. Samtliga Polisenhoppare har gjort fina tävlingar och satsat bra. Några mindre lyckade hopp har så klart också skett, men viljan att fortsätta kämpa och lära av sina misstag var hela tiden närvarande. Axel och Amanda var också med i tävlingens Team Event där laget lyckades knipa bronset i tuff konkurens. Vidare tog Team Stockholms Stella Lindqvist (SK Neptun) hem pris för tävlingens högsta poäng på ett enskilt hopp, Grattis! Alla de svenska klubbarna sammanräknade hamnade på 2:a plats i lag tävlingen! Kul! 

Ett Ungdoms-SM utöver det vanliga!
2017-05-29 09:11
Några av Polisens IF Simhopps fantastiska simhoppare vid USM 2017
Polisens IF Simhopp har gjort de bästa USM-tävlingarna på länge! Totalt kommer SPIF-gänget hem med 17 medaljer, det är näst bäst vid tävlingarna. Bara Malmö KK tog fler med 20 st, men vi tog flest Guld, hela 8 st! Detta ska också jämföras med att Malmö hade ett lag på 37(!) hoppare, mot SPIF´s 13 hoppare. Vilken insats! 

Men det är ju inte bara medaljer som mäter framgång. Hela laget, alla 13 hoppare har hela helgen kämpat för att hoppa på sin högsta nivå och gett järnet. Så klart finns det några som är mindre nöjda med ett hopp eller två, men då var hela laget snabbt på plats för att peppa och hjälpa för att kunna ta nya tag. Det har varit en grymt bra stämning och världens drag på hejarklacken på läktaren! 

Ett stort, varmt Tack till hela USM-laget för er kämparglöd, sammanhållning och idrottsglädje! 


På klubbens Instagramkonto kan ni se fler bilder och resultat från USM-helgen!
Fantastisk start på Ungdoms-SM
2017-05-26 22:49
En sån start, ett sånt gäng! Grym hoppning utan handbromsen i och medaljregn över Polisenhopparna, bjöd första dagen av USM på. 

Den första tävlingsdagen blev Richard Roop Iliste (pojkar B 3m) och Albin Claesson (pojkar D 3m) Svenska Ungdomsmästare! Grattis! 

Sen togs det silver, brons och personliga rekord från resten av laget. Nu vilas det för att ladda inför de två resterande dagarna. Vi passar på att vara superstolta så här långt och vet att laget kommer att göra allt för att lagandan och formen kommer hålla hela helgen ut! 

Kolla diverecorder för resultat och livestream
 
 
Instagram