Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Välkommen till Polisens IF Simhopp - Stockholms Bästa Simhoppsklubb!
Foto: Elsa Gregersdotter

Här hittar ni anmälningslänkar till vår verksamhet. Alla grupper och kurser hålls på Eriksdalsbadet i Stockholm:

FULLBOKAT! 

Anmälan till VT 2017 (Nybörjargrupper och Prova-på kurser) öppnar här under november 2016! 

På sidan Hoppskolan hittar ni information om träningen, vår bokningspolicy och våra avgifter. 
HEAD to Head 28-30 oktober
2016-10-19 10:13
Oktober närmar sig sitt slut och då är det dags för vår årliga internationella tävling, HEAD to Head.

All info med tävlingsprogram, anmälningslistor m.m. hittas på sidan för tävlingen 

För vår ordinarie verksamhet så gäller under tävlingen HEAD to Head att all träning är inställd torsdag 27/10 - lördag 29/10. Vi önskar alla våra medlemmar varmt välkomna att titta på tävlingarna! Under tävlingsdagarna kommer våra klubbkläder och badkläder från HEAD finnas till försäljning! 

VÄLKOMNA! 

Lyckat Ungdomshopp 2016
2016-10-16 12:47
Polisens IF Simhopps lag vid Ungdomshoppet 2016

"Fjorton glada ungdomshoppare mellan 13-16 år och fem tränare gav sig iväg till Göteborg den 14-16/10, for Ungdomshoppet, en tävling för ungdomar som inte ingår i de stora SM-sammanhangen. Tävlingen gick i två klasser, klass 1 för nybörjare som kunde tävla i fothopp och fall samt klass 2 för de något mer avancerade. 

 

För några av hopparna var det första gången de åkte ut på tävling utanför Stockholm så det var en hel del nervositet som kom med in i Valhallabadet på fredagen. Trots många deltagare så gick inhoppningen väldigt bra. Tidigt på lördagsmorgonen satte tävlingarna igång. Hela gänget hejade och applåderade varandra i sann Polisenstil! 

 

Elias - som varit tveksam till att tävla gjorde ändå ett försök och inledde med 3-meterstävlingen klass 2 som gick så bra att det räckte hela vägen till förstaplatsen, strax före Gustav som satte sitt nya hopp och därmed fick ett välförtjänt silver! Elias blev så glad att han fortsatte i samma stil och tog hem guldet även på 1m och plattform. Gustav knep ett brons på plattform och det gjorde också Pontus i sin klass. 

 

Sara (klass 1) och Tilde (klass 2) tog hem varsin mycket fin fjärdeplats och Lilli gjorde sina två (!) endast veckogamla hopp väldigt fint. Men framför allt fick vi se lysande plattformshoppning av alla hopparna, vilket blev ett bra slut på tävlingarna.  Efter en lång dag med tre tävlingar per aktiv, samlades våra och de andra klubbarnas ungdomar i Ullevi för en kamratmiddag som var precis det som behövdes.

 

Det var ett trött och nöjt gäng som vinkade adjö till SIK Delfin och Göteborg med massor av idéer och önskemål om nya hopp, bättre sträckningar, nedslag och smådetaljer. Vi kommer tillbaka nästa år!"


/ Berättat av tränarna vid Ungdomshoppet 2016: Gunilla, Nils, Henrik, Joanna och Fannie

Simhopp för livet på Dive of Hope
2016-10-02 15:20
Fullt på läktaren och Startgrupp 3 tackade publiken med ett magplask!


Lördagen den 1 oktober hoppade Polisens IF Simhopp för livet!


Totalt samlade 120 simhoppare ihop ca 40000 kr, där 50% går till Barncancerfonden och 50% till föreningen. Fantastiskt! 

Tävlingsdagen var fylld av idrottsglädje, fjärilar i magen, härligt hejande och glada simhoppare, tränare samt en fantastisk publik. Vi i Polisens IF Simhopp tackar det varmaste alla simhoppare, sponsorer och funktionärer som var med och gjorde det möjligt att hoppa för livet! Vi längtar redan till nästa hösttermin och nästa Dive of Hope! 

RESULTAT DIVE OF HOPE 2016
Föräldramöte för Hoppskolan
2016-09-10 10:12
Torsdagen den 15 september hölls ett infomöte för föräldrar till aktiva i Hoppskolan. För er som inte kunde närvara delar vi här den Powerpoint som visades under mötet. 

Er som närvarade tackar vi för ert deltagande, bra frågor och förslag! 

Powerpoint infomöte Hoppskolan 15 september
Simförbundet bjuder in till hyllning av simningens OS-hjältar
2016-08-31 09:29
Lördagen den 3 september, med start kl. 11.00, anordnar Svenska Simförbundet en hyllning för simningens OS-hjältar.  Bland andra Sarah Sjöström och Therese Ahlshammar kommer att vara på plats vid ceremonin i Eriksdalsbadet. 

Så passa på att hylla våra svenska OS-hjältar och simidrottsvänner! 

Ni kan läsa mer om hyllningen och se programmet på Svenska Simförbundets hemsida