Stockholmspolisens IF Simhopp
Välkommen till Stockholms Bästa Simhoppsklubb!
Här hittar ni anmälningslänkar till vår verksamhet. Alla grupper och kurser hålls på Eriksdalsbadet i Stockholm

Anmälan öppen till Nybörjargrupper för barn, med start v.3

Anmälan till Prova-på kurs för barn VT 2018
Anmäl öppen till vår prova-på kurs för barn!

Anmälan till Minihopp VT 2018
Kurs finns på lördagar och tisdagar!

Intensiv-minihoppskurs på jullovet!

Anmälan öppen till våra Jullovsläger som hålls v.52 och v.1. 

Passa på att anmäla dig nu!

Anmälan till Prova-på kurs för vuxna
Ny kurs med start januari 2018!

På sidan Hoppskolan hittar ni information om träningen, vår bokningspolicy och våra avgifter. 
Samtliga SPIFARE medaljörer vid Nordiska Mästerskapen
2017-12-11 22:05
Jacob och Richie NM mästare 3m syncro och höga hopp syncro
Den 8-10 december avgjordes de Nordiska Mästerskapen för juniorer och seniorer i Jönköping. Sverige, Norge, Danmark, Finland var med som vanligt, och i år deltog även Litauen. 

Från Polisens IF var juniorerna Amanda Lundin, Richard Roop-Iliste, Jacob Stoltz, Cesar Kylberg samt seniorien Isabelle Svantesson uttagna för att representera Sverige. 

Tävlingarna inleddes på fredagen lite försiktigt. Flera gånger fick vi höra den finska och den norska nationalsången. Men sen höjde sig laget, alla tog nya tag och "du gamla du fria" gick på repeat resten av helgen. Tuffa tävlingar var det också. SPIFs Amanda Lundin, Cesar Kylberg och Isabelle Svantesson lämnade alla nordiska med brons eller silver i sina höga hopp grenarna. Det var små marginaler och ibland drog motståndarna det längre stråt. 

Richard Roop-Iliste och Jacob Stoltz fick lämna mästerskapet med titeln Nordisk Mästare i flera grenar. De segrade tillsammans i syncrogrenarna för juniorer både på 3m och höga hopp. Och båda vann sina individuella höga grenarna, pojkar B respektive A. 

Förbundskapten Ulrika Knape Lindberg var mycket nöjd med lagets insats under helgen. Både i och utanför bassängen. Fina hopp, härligt hejande och sammanhållning var receptet för att Sverige skulle lämna Jönköping som nordens bästa simhoppsnation, både på junior och seniorsidan. 

Stort Grattis till hela svenska landslaget!! 
Glöm inte Julavslutningen den 16 december!
2017-12-06 10:11


Lördag 16 december har vi vår årliga Julavslutning. 
Missa inte den!

Förutom chansen att visa upp vad man kan, vinna fina priser i lotteriet och titta på fin fin simhoppning, kan man också passa på att handla klubbkläder. Perfekta julklappar! 

Alla medlemmar har fått mail med info om vilken avslutningstid som gäller just er! Skulle ni sakna info, maila oss på info@polisensimhopp.se 

Välkomna till Julavslutningen och GOD JUL! 
Lyckat Ungdomshopp i Göteborg
2017-12-06 10:01
SPIF´s lag vid Ungdomshoppet i Göteborg
Den 1-3 december for för tredje gången våra ungdomshoppare till Göteborg och SIK Delfins fint arrangerade tävling Ungdomshoppet. Hopparna tävlade i inte mindre än fem tävlingar, tre individuella, en synkro och en lagtävling i stenhård konkurrens. Sjukdom, skada, ett halk av svikten, några väldigt nya och svåra hopp och en och annan nerv till trots kom vi hem med inte mindre än ett guld, två silver, ett brons och några fina femte och sjätteplatser. Vi är oerhört stolta och glada över ungdomarnas insatser, laganda, fokus och fina ordning (förutom chipssmulorna i ledarnas sängar). 

Tack SIK Delfin för arrangemanget och tack alla fantastiska Polisenungdomar för årets version av Ungdomshoppet! 

/Tränarna Gunilla, Joanna och Nisse 
SPIF är bäst i stan!
2017-12-04 13:54
Isabelle, Simon, Amanda och Richie blev Distriktsmästare i söndags!
Under söndagen Distriktsmästerskap, som avgjordes på hemmaplan i Eriksdal, tog Polisens IF Simhopp storslam. Samtliga sex guld delades ut till Polisen-hoppare! Och som vanligt var det åtskilliga fler som presterade fint!

Stort Grattis till Distriksmästarna
Damer - Isabelle Svantesson (1m och höga), Amanda Lundin (3m)
Herrar - Richard Roop Iliste (3m och höga), Simon Dimopoulos (1m) 

Färska Riksmästare från 5m
2017-11-20 16:42
Trippel till SPIFs killar på 5m och prispallen för damer 5m och herrar 1m
I helgen som var gick Riksmästerskapen på 1m och 5m av stapeln i Västerås och Polisens IF Simhopp hade en toppenhelg! Både på herr- och damsidan segrade SPIF i 5m grenen, Jacob Stoltz tog guldet hos herrarna och Amanda Lundin hos damerna. I herrgrenen blev det även en trippel till SPIF då Richard Roop Iliste tog Silver och Felix Olsson Brons. Isabelle Svantesson tog bronset i damernas 5m, efter Malmös Ellen Ek. Från 1m tog Richard Roop Iliste Brons, efter Jönköping och Malmös starka seniorkillar. 

Grattis till den fina hoppningen! 
 
Följ oss på Instagram