Stockholmspolisens IF Simhopp
Välkommen till Stockholms Bästa Simhoppsklubb!
Här hittar ni anmälningslänkar till vår verksamhet. Alla grupper och kurser hålls på Eriksdalsbadet i Stockholm

Dags att anmäla sig till Påsklovsläger 2018!

Anmälan till Nybörjargrupp för barn
Anmäl er för att börja simhoppa redan nu!   

Anmälan till Prova-på kurs för Barn
Kurs i maj 2018

Kurs för 3-5 åringar, finns på tisdagar och lördagar i april/maj!

På sidan Hoppskolan hittar ni information om träningen, vår bokningspolicy och våra avgifter. 
Alla valörer togs hem vid JSM
2018-03-12 16:30
Två av helgens medaljörer, Jacob Stoltz Silver 1m och Felix Olsson Brons höga hopp
Under helgen 9-11 mars hölls JSM på hemmaplan i Eriksdalsbadet. Vi börjar med att tacka SK Neptun för ett fint arrangemang!

Under helgen lyckades vår Polisen-trupp ta hem medaljer i alla valörer:

GULD till Richard Roop-Iliste på 3m och till Jacob Stoltz/Richard Roop-Iliste syncro 3m 
SILVER till Jacob Stoltz 1m
BRONS till Felix Olsson höga hopp

Utöver detta tog Amanda Lundin 4:platsen i tuff konkurens på 3m och var 6:a på 1m. På söndagen, då tjejerna tävlade höga hopp, Amandas paradgren, vaknade tyvärr Amanda sjuk och kunde inte delta. Det får bli nya tag nästa gång! Även Oscar Raftewold och Cesar Kylberg tävlade för Polisen under helgen. Båda gjorde fina insatser och tog sig till finalerna i alla sina tävlingsgrenar. 

Grattis och Tack för fint jobb! 


Svenska Juniomästerskapen
2018-03-09 13:00
Denna fantastiska helg är det Svenska Juniormästerskapen. Från Polisen så har vi sex tävlande: en tjej, Amanda Lundin. Resten av de starka Polisenhopparna är: Cesar Kylberg, Felix Olsson, Oscar Raftewold, Jacob Stoltz och Richard Roop-Illiste.

Ni får väldigt gärna komma och heja på vårat fantastiska lag här i på Eriksdalsbadet!

Följ resultaten på Diverecorder! 

Lycka till allesammans!


Framgångar på Gamma Cup
2018-03-05 10:49
Amanda Lundin tog tre guld i Flickor C under Gamma Cup. Här från 1m med silver till Bofors Julia Ragén och brons till Sude Köprulu från Turkiet.
Gamma Cup är över för i år. Återigen har vi i Polisens IF Simhopp haft glädjen att stå värd för en härlig tävling där många aktiva, både från vår egen klubb och de gästande lyckats med fina resultat och skapat god stämning. Vi är så glada att få hålla dessa tävlingar och sprida idrottsglädjen! I år hade vi gäster från nästan alla svenska klubbar samt Norge, Finland, Turkiet, Frankrike och Monaco. 

Bland våra Polisen-hoppare var det som sagt många som lyckades fint under tävlingarna. Bland annat så vann Amanda Lundin samtlinga grenar i flickor C. Darja Ivanova hoppade strålande i D-flickor och tog guld på 3m och silver på 1m. B-killarna Cesar Kylberg och Felix Olsson hoppade mycket bra och fightades om medaljerna, de fick med sig tre var av olika valörer! Och till detta finns mycket mer fina resultat! Heja alla! Alla resultat Gamma Cup 2018

Sist med absolut inte minst vill vi rikta ett stort och varmt TACK till alla funtionärer. Utan er kan vi inte genomföra våra tävlingar. Ni är ju bara bäst! 
Gamma Cup 2018
2018-02-28 13:25
Sportlov betyder Gamma Cup för oss i Polisens IF Simhopp! Förberedelserna pågår för fullt för att i vanlig ordning fixa Sveriges bästa klubblagstävling! Tävlingarna pågår hela helgen, fredag - söndag. I år får vi besök av nästa alla svenska klubbar, samt lag från Norge, Finland, Turkiet, Frankrike och Monaco. Så kul! 

På sidan för tävlingen kan ni hitta programmet och tider. Kom och se en bra simhoppstävling under Sportlovet! INFO Gamma Cup 
Välkomna till Årsmöte!
2018-02-23 15:00
Vi håller årets årsmöte måndag 19 mars kl 19.00 - 20.00 i Eriksdalsbadets konferens på plan 2 i 25m bassängen. 


Varmt välkomna! 
 
Följ oss på Instagram