Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Stockholmspolisens IF Simhopp

Välkommen till Stockholms Bästa Simhoppsklubb!

Här hittar ni anmälningslänkar till vår verksamhet. Alla grupper och kurser hålls på Eriksdalsbadet i Stockholm

Anmälan är nu öppen till Höstlovsläger 2019!
Gå dagläger 2-dagar, 3-dagar eller 5-dagar under vecka 44! 

Prova-på kurser för barn HT 2019 NYA kurser öppnade! 
Fyra st Prova-på tillfällen på måndagar eller lördagar under november. 

Kurs för barn 3-5 år. Fåtal platser kvar till kurs i november. 

Prova-på kurs för vuxna v.44
Tre gångers prova-på kurs för vuxna under höstlovet v.44!

Ny kurs! 

FULLBOKAT OCH KÖ!  Vi hänvisar nu till Prova-på kurser och anmälan inför VT 2020, som vi öppnar här i slutet av denna termin. 

På sidan Hoppskolan hittar ni information om träningen, vår bokningspolicy och våra avgifter. 
Anmäl er till Dive of Hope
2019-09-10 12:42

Nu är det dags att anmäla er till årets roligaste och viktigaste simhoppstävling, Dive of Hope

Här hittar ni anmälningsformuläret: ANMÄLAN OCH INFO Dive of Hope 28 september

Missa inte att vara med och Hoppa för Livet! 

Så här går det till i Dive of Hope:
1. Anmäl er via anmälningsformuläret. Sista anmälningsdag är 20 september. 
2. Bestäm tre hopp eller hoppövningar att tävla med tillsammans med din tränare. 
3. Kom och hoppa för livet den 28 september kl. 9.00 - 12.00 (tävlingsstart 10.00).  
Uttagning till Utvecklingsverksamheten
2019-09-10 12:33
Foto: Pontus Gyllensten/Stockholmsidrotten
Lördagen den 16 november mellan kl. 9.00 - 11.00 håller vi Uttagning till Utvecklingsverksamheten. 

Uttagningen riktar sig till dig som är född mellan 2013-2010 som tycker att simhopp är fantastiskt roligt! Genom uttagningen vill vi ge de barn som har en träningsvilja, tävlingsvilja och en stor nyfikenhet kring simhoppningen en möjlighet att utvecklas mot tävlingssimhoppning, både på en nationell och internationell nivå. 

Du behöver inte redan gå på simhopp hos oss för att vara med på uttagningen, alla som är nyfikna och gillar träning och tävling är välkomna!  Det kostar 100 kr / hoppare att delta på Uttagningen. Kostnaden kan betalas på plats via Swish eller kontant. 

Mer info om hur uttagningen går till och anmälan hittar ni i anmälningsformuläret
Hur vi tränar i träningsgrupperna, kan ni läsa om via länken

Madeleine Jarl - Trippel Världsmästare!
2019-08-19 10:36
Madeleine Jarl med sina tre (!) Guld från Masters-VM 2019
Det är helt otroligt, men sant, Polisens IF Simhopps Madeleine Jarl har under Masters-VM i Gwanju i Sydkorea tagit en trippel, alltså alla tre guld i de individuella grenarna 1m, 3m och höga hopp för Damer 50-54 år. 

Madeleine lämnar här en kommentar kring hur det känns att vara trippel Världsmästare, hur tiden i Sydkorea varit och hur hon planerar att träna framöver: 

"Inte i min vildaste fantasi hade jag en tanke på att ta tre stycken Guld! 1m är väl min starkare gren och där jag känner mig tryggast så där hade jag hoppats på att lyckas bra och ta medalj, men absolut inte på ett guld! 
3m var en ren överraskning, det är den grenen jag kunnat träna minst och där satte jag i alla hopp över förväntat, ja, utom en lättare miss på första, med personbästa som resultat! Så här blev jag helt paff både av mina poäng och placeringen och blev jätte jätteglad! 
Höga är kul men alltid lite skrämmande och endast de enklare hoppen satt på inhoppningen, ...så att jag lyckades pricka i de svåra hoppen, svåra och lite otäcka för mig alltså, var så roligt! Onödigt att missa de enkla men det kändes verkligen overkligt när jag såg att jag vunnit och fått trippelt guld! 

Eftersom jag inte kunnat träna så regelbundet med mina svenska vänner känns det extra kul att vara en del av gänget och bli så stöttad. Kul och tryggt också för mig att ha en motiverad och närvarande tränare på kanten, (tack Simon och Mickey!) vilket också bidragit till resultatet. Under dessa dagar känns det som om jag lärt mig nya detaljer i hoppen som jag kan jobba vidare med och finslipa på!
Allt detta är så motiverande och jag blir så peppad och hoppas att jag ska kunna träna mer regelbundet och mer fokuserat framöver. 
Jag vet att jag borde jobba på en svårare serie, men för att lyckas med det behöver jag en mer regelbunden träning och en coach som finns där vid min sida och med min vardag fylld med mycket jobb och många resor har detta tyvärr inte fungerat. De perioder jag inte kan träna i vattnet blir det löpning, styrka och mjukhet, och det har förstås bidragit till att kroppen hänger med!

Ett Stort Grattis från hela SPIF Simhopp till Madde och övriga SPIF:are på plats i Gwangju, fler medaljer och fina resultat har det ju blivit! #världensbästamastershoppare  
VM-Guld till Madeleine och VM-Brons till Gunilla!
2019-08-13 22:07
Madeleine Jarl med VM-guldet (!) och Gunilla Etsare med sin VM-bronspeng. På bild 2 ser vi alla tävlande från SPIF, vid Masters-VM i Sydkorea.
Det är med stor glädje vi kan rapportera att Polisens Madeleine Jarl har tagit titeln Världsmästare från 1m svikt för Damer 50-54 år, vid Masters-VM i Gwangju, Sydkorea. Och i samma gren tog Gunilla Etsare Bronset! Vi är så glada och stolta! Heja er! 

Från Polisen är förutom Madeleine och Gunilla, Annika Naenfeldt och Nils Carlberg på plats för att tävla under VM. Vi sänder lyckönskningar till er alla. Kör så det ryker! 

Det går att följa Masters-VM via FINA´s hemsida 
Terminsstart för Hoppskolan
2019-08-10 17:43
Sommarlovet börjar lida mot sitt slut och terminen med skola och då HOPPSKOLA (!) drar igång. Vi vill först passa på att hälsa alla nya medlemmar, som ska börja i sin allra första simhoppsgrupp, varmt Välkomna till Polisens IF Simhopp! Givetvis är alla befintliga medlemmar lika välkomna tillbaka! 

Under den gångna veckan ska alla medlemmar i Hoppskolan fått kallelse och faktura för sin terminsträning via mail. Skulle detta inte ha nått er, maila info@polisensimhopp.se på en gång, så ordnar vi med detta. Våra 1 gg/veckan grupper som tränar på torsdagar och lördagar startar 15/8 och 17/8 och alla övriga grupper mellan den 19-24/8. 

Här är ett gäng bra länkar att ha koll på inför terminsstarten:
Ordningsregler i Eriksdalsbadet och Simhoppshallen (Samt info om Inpasseringskorten!)

Vi ses snart i Simhoppshallen!
Lyckad vecka under Croatian Open Masters Championship
2019-08-02 16:45
Glada masters som tagit medalj
15-22 Juli arrangerades Croatian Open Masters Championship för andra året i rad. Även i år hade SPIF en grupp mastershoppare som var där och deltog i tävlingarna.
De njöt av varmt och fint väder när de tränade i den fina utomhusanläggningen. Hopparna kommenterar själva att tävlingarna är välorganiserade, roliga occh att de känner sig extra trygg med Coach Mario som varit på plats från morgon till kväll.

Vårterminens hårda träning resulterade i fina resultat från alla våra masters som var där och de fick hem ett stort gäng medaljer och placeringar trots den tuffa konkurransen. Alla polisenhoppare kom hem med minst varsin medalj i bagaget och alla presterade bra överlag!
Totalt
9 guld
6 silver
4 brons

Och hela Sverigelaget som var på plats tog tillsammans hem 33 medaljer!

Riktigt bra jobbat!


Polisens IF Simhopp söker Simhoppstränare / Diving Coach to Polisens IF Diving Club
2019-06-28 18:09
Polisens IF Simhopp söker en tränare att arbeta i föreningens Utvecklings- och Tävlingsverksamhet. Läs mer i rekryteringsannonsen
Varmt välkomna med er ansökan eller frågor! 


Polisens IF Diving Club of Stockholm, Sweden searches for a Diving Coach to work with competitive and developing divers. Read more and find all information in this recruitment ad. We are looking forward to your application and any questions regarding the position. 
Anmäl er till Dive of Hope redan nu!
2019-06-14 16:25
Redan nu har vi öppnat möjligheterna för er medlemmar att anmäla er till årets roligaste och viktigaste Simhoppstävling, Dive of Hope. 
2019 håller vi i SPIF Simhopp Dive of Hope den 28 september kl. 10.00 - 12.00. Alla medlemmar kan vara med! Nya som Gamla, Unga som Äldre! Det är dags att Hoppa för Livet igen! Vi samlar in pengar till Barncancerfonden och föreningen. 

Medlemmar hittar ANMÄLNING OCH INFO på Dive of Hope-sidan  

Nytt för i år att vi har ett specialerbjudande för Företag! Kanske någon förälder till en aktiv eller du som vuxen simhoppare vill passa på att låta arbetskamraterna prova simhopp, samtidigt som ert företag sponsrar Barncancerfonden och Polisens IF Simhopp! Kolla bilden/flyern via denna länk för mer info eller maila info@polisensimhopp.se så berättar vi mer!  

Välkomna till Dive of Hope! 
 
Vi söker en Simhoppstränare! Klick nedan!