Stockholmspolisens IF Simhopp
Välkommen till Stockholms Bästa Simhoppsklubb!
Här hittar ni anmälningslänkar till vår verksamhet. Alla grupper och kurser hålls på Eriksdalsbadet i Stockholm
Kurs finns på tisdagar!

Passa på att anmäla dig nu!

Anmälan till Prova-på kurs för vuxna
Ny kurs med start januari 2018!

På sidan Hoppskolan hittar ni information om träningen, vår bokningspolicy och våra avgifter. 
Hoppskolans nya träningsprogram - Av Anna Lindberg!
2018-01-19 16:00
Exempel på en av instruktionsfilmerna som Anna Lindberg skapat för träningsprogrammen. Här visar hon hur vi lär oss stilarter, som gruppering och pik. 

Vi i Polisens IF Simhopp kan stolt och glatt meddela att vi i vår Hoppskola från och med terminsstarten januari 2018 tränar enligt ett träningsprogram skapat av Anna Lindberg. 

Anna Lindberg är en av Sveriges främsta simhoppare. Hon har deltagit på hela fem (!) Olympiska Spel, med en 5:e plats i Sydney 2000 som främsta resultat i OS. Hon har tagit flera EM guld från både 1m och 3m och har vunnit SM hela 73 gånger! Anna tränades av ingen mindre än sin mamma Ulrika Knape, även känd som Olympisk Mästare från OS i München 1972 och nuvarande sportchef för Svensk Simhoppning. 

Anna har sedan 2015 arbetat tillsammans med oss i Polisens IF Simhopp och skapat och skött träningsprogram för våra Träningsgrupper. De grupperna består av de barn vi tagit ut efter vår uttagning varje år, som vänder sig till barn som har ett starkt tränings- och tävlingsintresse. Detta samarbete har fallit väl ut och nu är vi redo att ta det till nästa steg! 

Därför har Anna, i linje med föreningens önskningar och förutsättningar, skapat en struktur av träningsprogram för alla våra medlemmar i Hoppskolan. Dessa program fokuserar på de så viktiga grundförmågorna i simhopp, de saker som gör att simhopparen sen kan utvecklas och göra nya hopp och rotationer i vattnet. Vi hoppas och tror att detta ska göra att ännu fler simhoppare känner att de utvecklas och lär sig mer! När man lär sig mer och utvecklas har man kul, tänker vi! Programmen är även anpassade för att följa Svensk Simhoppsinje som vi följt sedan 2012. 

Alla våra tränare som jobbar i hoppskolan har utbildats i programmens innehåll. Ni kommer också se att tränarna har nya verktyg i träningen, så som surfplattor med instruktionsfilmer över alla övningar, så alla simhoppare kan se hur övningarna ska se ut. Utöver detta kommer Anna Lindberg att flera gånger under terminen vara i vår verksamhet för att utbilda tränarna i programmen i praktiken under träningarna. 

Som ni förstår är vi superglada, stolta och föräntansfulla inför att få presentera detta för er, alla medlemmar! Så kul! 
Terminsstart VT 2018
2018-01-08 09:47
Snart är det dags att börja träna igen, eller för första gången om du är ny medlem!  

Vårterminen 2018 startar vecka 3. Alla medlemmar ska ha fått en kallelse och faktura via mail med info om när just er träning börjar. Skulle ni sakna denna info, maila till info@polisensimhopp.se så fixar vi det på en gång. 

Kalendarium med info om hur terminen ser ut vad gäller träningar, kurser och ev. inställda datum hittar ni på sidan för Hoppskolan

Varmt välkommna till en ny, spännande simhoppstermin! 

Julavslutning 2017
2017-12-16 17:47
Vi vill tacka alla som kom och deltog på årets Julavslutning!

Det är alltid så himla kul att få se vad alla kan och bjuda på en rolig show! TACK för 2017! Nu tar vi Jullov och jobbar vidare för att bli ännu bättre 2018!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR HELA POLISENS IF SIMHOPP! 
Samtliga SPIFARE medaljörer vid Nordiska Mästerskapen
2017-12-11 22:05
Jacob och Richie NM mästare 3m syncro och höga hopp syncro
Den 8-10 december avgjordes de Nordiska Mästerskapen för juniorer och seniorer i Jönköping. Sverige, Norge, Danmark, Finland var med som vanligt, och i år deltog även Litauen. 

Från Polisens IF var juniorerna Amanda Lundin, Richard Roop-Iliste, Jacob Stoltz, Cesar Kylberg samt seniorien Isabelle Svantesson uttagna för att representera Sverige. 

Tävlingarna inleddes på fredagen lite försiktigt. Flera gånger fick vi höra den finska och den norska nationalsången. Men sen höjde sig laget, alla tog nya tag och "du gamla du fria" gick på repeat resten av helgen. Tuffa tävlingar var det också. SPIFs Amanda Lundin, Cesar Kylberg och Isabelle Svantesson lämnade alla nordiska med brons eller silver i sina höga hopp grenarna. Det var små marginaler och ibland drog motståndarna det längre stråt. 

Richard Roop-Iliste och Jacob Stoltz fick lämna mästerskapet med titeln Nordisk Mästare i flera grenar. De segrade tillsammans i syncrogrenarna för juniorer både på 3m och höga hopp. Och båda vann sina individuella höga grenarna, pojkar B respektive A. 

Förbundskapten Ulrika Knape Lindberg var mycket nöjd med lagets insats under helgen. Både i och utanför bassängen. Fina hopp, härligt hejande och sammanhållning var receptet för att Sverige skulle lämna Jönköping som nordens bästa simhoppsnation, både på junior och seniorsidan. 

Stort Grattis till hela svenska landslaget!! 
Glöm inte Julavslutningen den 16 december!
2017-12-06 10:11


Lördag 16 december har vi vår årliga Julavslutning. 
Missa inte den!

Förutom chansen att visa upp vad man kan, vinna fina priser i lotteriet och titta på fin fin simhoppning, kan man också passa på att handla klubbkläder. Perfekta julklappar! 

Alla medlemmar har fått mail med info om vilken avslutningstid som gäller just er! Skulle ni sakna info, maila oss på info@polisensimhopp.se 

Välkomna till Julavslutningen och GOD JUL! 
 
Följ oss på Instagram