Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Stockholmspolisens IF Simhopp

Välkommen till Stockholms Bästa Simhoppsklubb!

Här hittar ni anmälningslänkar till vår verksamhet. Alla grupper och kurser hålls på Eriksdalsbadet i Stockholm

Nu kan ni anmäla er för att börja på världens roligaste sport! 

Anmälan till Sommarlovsläger
Under veckorna 24, 25, 26, 32 och 33 erbjuder vi simhoppsläger för både nybörjare och fortsättare!

Vecka 32 håller vi tre-gångers Prova-på kurs för vuxna!

Kurs för barn 3-5 år 

Fyra st Prova-på tillfällen på måndagar eller lördagar i början av HT 2019! 


På sidan Hoppskolan hittar ni information om träningen, vår bokningspolicy och våra avgifter. 
Polisens IF Simhopp söker Simhoppstränare / Diving Coach to Polisens IF Diving Club
2019-06-28 18:09
Polisens IF Simhopp söker en tränare att arbeta i föreningens Utvecklings- och Tävlingsverksamhet. Läs mer i rekryteringsannonsen
Varmt välkomna med er ansökan eller frågor! 


Polisens IF Diving Club of Stockholm, Sweden searches for a Diving Coach to work with competitive and developing divers. Read more and find all information in this recruitment ad. We are looking forward to your application and any questions regarding the position. 
Anmäl er till Dive of Hope redan nu!
2019-06-14 16:25
Redan nu har vi öppnat möjligheterna för er medlemmar att anmäla er till årets roligaste och viktigaste Simhoppstävling, Dive of Hope. 
2019 håller vi i SPIF Simhopp Dive of Hope den 28 september kl. 10.00 - 12.00. Alla medlemmar kan vara med! Nya som Gamla, Unga som Äldre! Det är dags att Hoppa för Livet igen! Vi samlar in pengar till Barncancerfonden och föreningen. 

Medlemmar hittar ANMÄLNING OCH INFO på Dive of Hope-sidan  

Nytt för i år att vi har ett specialerbjudande för Företag! Kanske någon förälder till en aktiv eller du som vuxen simhoppare vill passa på att låta arbetskamraterna prova simhopp, samtidigt som ert företag sponsrar Barncancerfonden och Polisens IF Simhopp! Kolla bilden/flyern via denna länk för mer info eller maila info@polisensimhopp.se så berättar vi mer!  

Välkomna till Dive of Hope! 
Sommar-SM bjöd på fina resultat
2019-06-10 12:19
Jacob, Johan, Oscar, Richie och Fia-Lisa var SPIFarna som tävlade Sommar-SM 2019
Efter ett härligt SM i ett ömsom soligt ömsom regnigt Örebro och Karlskoga sammanfattar SPIF Simhopp fyra medaljer:

SM-GULD till Johan Sandell i Höga Hopp Herrar
SM-Silver till Jacob Stoltz i båda grenarna 3m och 1m Herrar
SM-Brons till Richard Roop Iliste i Höga Hopp Herrar

Oscar tog sig till final i både 3m och 1m herrar och slutade på 8:de plats i båda tävlingarna. Fia gjorde en fin höga tävling och kom ut ur finalen Höga Hopp Damer med en 6:e plats. I svikt-grenarna behöver Fia-Lisa lite svårare hoppserier för att vara med och konkurrera om finalplatserna. 

SPIF Simhopp tackar det härliga, lilla, laget för fina insatser under SM! Nu väntar sommarträning inför kommande tävlingar! Först ska Johan iväg och tävla Grand Prix för seniorlandslaget i Bolzano Italien och sedan ser vi med spänning fram emot Europamästerskapen för Juniorer 24-30 juni i Kazan, Ryssland, dit Richie är uttagen att representera Sveriges landslag. 

Med Hopp om en Härlig Simhopps-Sommar! 

Sommar-SM 2019 är igång
2019-06-07
Johan Sandell, Oscar Raftewold, Richard "Richie" Roop Iliste, Fia-Lisa Texte och Jacob Stoltz är SPIF´s lag vid SM 2019
Här är de, gänget som ska tävla Sommar-SM i Örebro/Karlskoga 7-9 juni 2019! 

Johan Sandell, 24 år: Johan tävlar höga hopp, 3m och 1m. Johan är innehavare av fler Svenska Mästerskaps Guld och är en mångårig mästerskapare. Kul att ha vår "Hawaiian" hemma över sommaren! (Johan bor och tränar vid University of Hawaii sen 2016)

Oscar Raftewold, 19 år: Oscar tävlar 1m och 3m. Oscar har gjort många Svenska Mästerskap och har medaljer både individuellt och i syncro. 

Richie Roop Iliste, 16 år: Richie tävlar höga, 1m och 3m under detta SM. Richie är Svensk Mästare i sycnro 3m sen tidigare och har flera medaljer av andra valörer. Richie värmer under SM upp för det kommande Europeiska Juniormästerskapen i Kazan, Ryssland, heja heja! 

Fia-Lisa Texte, 15 år: Fia tävlar höga, 1m och 3m vid SM. Fia är ett nyförvärv i SPIF så vi ser fram emot vad hon kan göra i de svart-oranga-färgerna! 

Jacob Stoltz, 18 år:  tävlar 1m och 3m. Jacob blev Svensk Mästare i den tuffa grenen 3m herrar redan som 17-åring. I år har Jacob lite tuffare serie och vi hoppas på fina resultat! 

Heja heja! Dagliga rapporter hittar ni på vår Instagram spif_simhopp

Ni följer SM bäst via Simidrotts-TV för Live-streaming. Annars resultat på Diverecorder
Fyra nybakade Svenska Ungdomsmästare!
2019-06-03 11:22
Richie Roop Iliste, som tog tre Guld av tre möjliga, hela USM-laget och Emelie Lundin och Julia Månestrand på pallen!

Helgens Ungdoms-SM i Rosenlundsbadet, Jönköping, gick i medaljernas tecken! Samtliga 10 simhoppare från Polisens IF Simhopps lag tog medalj i någon av de grenar de deltog i! Det kallar vi kvalitet! Särskilt kan då nämnas Richard Roop Iliste, som tog Guldet i alla de tre grenar han deltog i. Det med fin hoppning också! 

Totalt blev det sju GULD, fyra SILVER och sju BRONS! 

De fyra som efter USM kan kalla sig Svensk Ungdomsmästare är:
Emelie Lundin - GULD i flickor D 1m + 3m
Richard Roop Iliste - GULD i pojkar A 3m, höga och syncro höga
Angus Hellman GULD i pojkar B höga
Folke Barenius GULD i pojkar C höga

SILVER tog: Darja Ivanova flickor D 3m, Alexander Kiss pojkar C 3m, Elsa Tjerneld flickor C höga, Folke Barenius pojkar C 1m

BRONS tog: Angus Hellman pojkar B 1m, Fia-Lisa Texte flickor A höga, Folke Barenius pojkar C 3m, Julia Månestrand flickor D 1m, William Edebäck pojkar D 3m, Alexander Kiss pojkar C höga och Alexander + Folke i syncro 3m 

På grund av oturliga skador saknade laget både Amanda Lundin och Felix Olsson, men de var med till Jönköping och hejade fram lagkompisarna till framgångarna. Men de två kommer snart vara på benen igen och redo att träna för kommande mästerskap. 

Nu laddar vi om för SM i Örebro och Karlskoga 7-9 juni! 

Heja SPIF SIMHOPP! 
Ungdoms-SM i Jönköping
2019-05-30 16:14
Under Kristi Himmelsfärdshelgen hålls USM i Simhopp i Jönköping och Rosenlundsbadet. Polisens IF Simhopp är på plats med en 10 hoppare stark trupp och med tränarna Peter, Moa och Norah. 

De som ska tävla är: Richard Roop Iliste, Fia-Lisa Texte, Angus Hellman, Elsa Tjerneld, Folke Barenius, Alexander Kiss, Emelie Lundin, Darja Ivanova, Julia Månestrand och William Edebäck. 

Tävligarna kan följas via JSS hemsida

Stort Lycka till! 
Polisens IF Simhopp som Eldsjäls-förening
2019-05-27 11:49
Tidigare i våras var gänget bakom Eldsjäls-galan hos oss och vår Ungdomsgrupp i simhopp. De vill visa på fler "Eldsjälar" som jobbar i föreningslivet runt om i Sverige. Här kommer resultatet! Det visas genom Folkspel som driver Eldsjälsgalan. I filmen ses vår Hoppskoleansvarige Hedvig Ekblom, som också en av tränarna för Ungdomsgruppen och ansvarig för simhopp för nyanlända. De intervjuar Yahya Aliyar, som hoppat hos oss i flera terminer. Kul att få sprida simhopps-glädjen och känslan av att övervinna en rädsla!
Sista träningsveckan för Hoppskolan VT 2019
2019-05-20 13:53
Nu är vi framme vid den sista träningsveckan för Hoppskolan för denna termin. Vi i Polisens IF Simhopp vill tacka alla medlemmar för den gångna terminen! Det har varit en spännande termin där vi i simhoppshallen fått utnyttja varje hörn på grund av renoveringen av landträningslokalen efter översvämningen i januari. Men wow så bra det gått ändå! TACK för allas förståelse och positiva inställning! 

Många medföljare och föräldrar har undrat om man kan titta på sista träningen. 
Men p.g.a. läget där vi utnyttjar hela simhoppshallen för träning har vi svårt att låta medföljare titta under denna sista vecka. Tyvärr! Men vi kommer till hösten 2019, ha vår öppna vecka som planerat! 

Och så har vi Dive of Hope 28 september, tävlingen där alla kan vara med och hoppa för livet (och stötta Barncancerfonden). Då ska vi så klart fylla läktaren! Save the date! 

Glad Sommar till er alla! 
 
Vi söker en Simhoppstränare! Klick nedan!