Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Välkommen till Polisens IF Simhopp - Stockholms Bästa Simhoppsklubb!
Foto: Elsa Gregersdotter
Här hittar ni anmälningslänkar till vår verksamhet. Alla grupper och kurser hålls på Eriksdalsbadet i Stockholm:

Nu är anmälan till våra populära Sportlovsläger öppnad! 

Anmälan NYBÖRJARGRUPP FÖR BARN 
Med start v.10, efter Sportlovet! 

Anmälan till Prova-på kurs för Barn
Ny kurs i maj 2017! 

Anmälan till Minihopp-kurser 
Kurser för barn 3-5 år VT 2017

Anmälan till Prova-på kurs för vuxna
Anmälan öppen till ny kurs v.10-14!

På sidan Hoppskolan hittar ni information om träningen, vår bokningspolicy och våra avgifter. 
Vi är finalist i Årets Barn- och Ungdomsförening!
2017-02-14 10:50
Foto: Pontus Gyllensten/Stockholmsidrotten
Mäkta stolta och glada kan vi i Polisens IF Simhopp meddela att vi är en av fyra återstående föreningar när Stockholms Idrottsförbund ska utse Årets Barn- och Ungdomsförening 2016! 

Nu återstår att juryn ska vända och vrida på de återstående föreningarna innan vinnaren presenteras. Men som den "nygamla" förening vi är, njuter vi av finalplatsen och tackar alla våra underbara medlemmar, tränare, föräldrar och funktionärer för att ni är med och gör Polisens IF Simhopp till en bra förening för Stockholms barn och unga! 

På Stockholmsidrottens hemsida kan ni läsa en intervju med Hoppskoleansvarige Hedvig Ekblom och Simhopparen Linus Olsson. 

Ni kan ockås läsa om nomineringen och sprida den vidare via vår Facebook
Jacobs SM-Silver i Mitt i Haninge
2017-01-25 14:25
Foto: Elsa Gregersdotter

Tidningen Mitt i Haninge intervjuade Polisens IF´s Jacob Stoltz efter hans nybakade SM-Silver i grenen höga hopp:

 

" – Roligt att det räckte till ett silver på höga hopp. Jag var en bit ifrån mitt personliga rekord men blev sjuk under tävlingsdagarna. Totalt sett är jag nöjd och det känns bra att jag genomförde alla grenar, säger Jacob."


Läs hela artikeln om Jacobs SM-Silver 

Två Silver och ett Brons på SM
2017-01-21 14:48
SM-laget 2017
De Svenska Mästerskapens höga hopps-grenar för damer och herrar, som avgjordes i Gustavsviksbadet i Örebro under fredagen 20/1, slutade med två Silver och ett Brons till Polisens IF. Jacob Stoltz tog silvret i herrarnas tävling, efter ett ordentligt lyft av hoppning från försöken. Polisens Richard Roop-Iliste tävlade även han höga, hade några småmissar och slutade på 4:de plats, endast två poäng från bronset. 

På damsidan tog Amanda Lundin Silvermedaljen i höga hopp! Detta var inte första gången 12:åriga Amanda stod på pallen i senior-SM sammanhang, hon har bronsmedaljer sen tidigare, men efter stabil hoppning tog Amanda silvret efter Malmös Ellen Ek. Isabelle Svantesson slutade på 3:dje plats. Isabelle hade en högre målsättning med dagen, hon hade hoppats att lägga ytterligare ett SM-guld till samlingen, men efter en miss på tre och en halv framåt i pik blev tyvärr avståndet till konkurrenterna för stort. Jill Karlström Thunberg gjorde en lysande SM-debut, tog sig vidare till final som 5:e tjej och hoppade mycket stabilt! Jill lämnade Örebro taggad för nya SM-äventyr och med fördjupad insikt om att stabil träning ger resultat. Kul! 

Under lördag och söndag 21-22/1 flyttade SM till Karlskoga och Strandbadet för sviktgrenarna. I dessa tävlingar tog Polisens IF en del final-platser: Amanda på 3m, Jacob på både 1m och 3m samt Isabelle på 1m. Det bjöds på stabil hoppning och flera av de aktiva var nöjda med sina insatser på sviktarna. Men vårt unga lag fick också med sig insikter om nivån på konkurrensen och inspiration till träningsjobbet som ligger framför dem! 2017, här kommer vi! 

RESULTAT SM januari 2017
SM i Örebro och Karlskoga
2017-01-18 14:52
Helgen 20-22 januari avgörs Svenska Mästerskapen för damer och herrar i grenarna 1m, 3m, höga hopp och syncro 3m. För första gången kommer Mix-syncro ingå i SM-programmet, då en herre och en dam tillsammans utgör ett syncrolag från 3m. 

Från Polisens IF deltar Richard Iliste, Jacob Stoltz, Isabelle Svantesson, Amanda Lundin och Jill Karlström Thunberg. Richard och Amanda kommer att tävla i den nya SM-grenen Mix-syncro, kul! Jill är SM-debutant och har som huvudmål en finalplats i damernas höga hopp. Stort Lycka till till hela laget! 

Info om SM (deltagare, resultat, program m.m.)    
Terminsstart VT 2017
2017-01-02 12:06
Under vecka 2-3 startar all vår ordinarie träning för Hoppskolan och Mastersgrupperna. Nu i vecka 1 ska alla medlemmar få Kallelse och Faktura skickad till sig via mail. Om någon saknar info, tveka inte att höra av er till oss på info@polisensimhopp.se

Terminsöversikt VT 2017 hittar ni på 

Vi passar också på att önska alla Varmt Välkomna till träningen 2017! 
Kul det ska bli!!!