Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Stockholmspolisens IF Simhopp
Välkommen till Stockholms Bästa Simhoppsklubb!

Här hittar ni anmälningslänkar till vår verksamhet. Alla grupper och kurser hålls på Eriksdalsbadet i Stockholm

Anmäl er till vårterminens nybörjargrupper för barn

Nu har vi öppnat anmälan till jullovsläger för barn!

Minihopp är en prova på kurs för de yngsta i familjen, perfekt för småsyskon!

Prova-på kurs för barn v.4-7
Prova på kurs för barn i januari - februari 2019

Minihopp kurser VT 2019
Simhoppskurs för barn mellan 3-5 år

Fem gångers prova-på kurs för vuxna

På sidan Hoppskolan hittar ni information om träningen, vår bokningspolicy och våra avgifter. 
Hedvig Ekblom tilldelas Stig Ohlssons ledarskapsstipendium
2018-11-20 15:52
Hedvig Ekblom tilldelas Stig Ohlssons ledarskapsstipendium
Till minne av Stig Ohlsson har Svenska Simförbundet och Stockholmspolisens IF skapat ett stipendium som utdelas årligen till en ledare inom svensk simidrott som verkar i hans anda. Priset delas ut till en person som med sitt ledarskap gjort viktiga insatser för att utveckla föreningen.

I år är vi stolta att få säga att vår hoppskoleansvarig Hedvig Ekblom under helgen vid SM i simning tilldelats Stig Ohlssons ledarskapsstipendium. Inom föreningen verkar Hedvig som ansvarig för hoppskolan, utbildning av tränarna, samordnare för integrationsprojektet, tränare för utveckling/tävlingsverksamheten och mycket mer.

Stort grattis Hedvig och tack för ditt arbete i föreningen!


Ny film med Tomas och Malin
2018-11-17 14:27
Våra favvo-youtubers har varit på besök igen! Denna gång i sällskap med Malins pappa Lars, 65 år, som visar det vi redan visste: man kan inte vara för gammal för simhopp! Vår fantastiska tränare och även hoppare Pauline Ollén (som till vardags tränar just våra vuxna simhoppare!) tog väl hand om gänget när de igen får utmana sig i vår bassäng! 

Kolla in filmen och inspireras! Kanske känner ni någon som borde göra som Lars och prova simhopp? Vi har ju Prova-på kurser för vuxna

Fina resultat på Euro Finans Diving Lund
2018-11-09 12:36
Prisutdelning A-killar 1m med Jacob Stoltz högst upp på pallen
De internationella simhoppstävlingarna som traditionsenligt går under all helgona helgen, samlar som vanligt simhoppare från hela Sverige och Europas alla hörn. 

Från Polisens IF Simhopp var C-hopparna Folke Barenius, Elsa Tjerneld, Darja Ivanova och Alexander Kiss, tillsammans med A-killen Jacob Stoltz på plats och representerade de svart-oreanga färgerna. C-gänget debuterade på Diving Lund och blandade nervositet med kraftfull och fin hoppning. Jacob gjorde fina tävlingar, bl.a. Guld och personligt rekord i A-killarnas 1m tävling. 

Vidare var Amanda Lundin, Felix Olsson, Cesar Kylberg, Richard Roop Iliste och Albin Claesson uttagna av Sthlms simförbund att representera Team Stockholm. En rapport från Stockholms Simförbund kan läsas på www.stockholmsim.se

Första Marginalen Bank Diving Cup mycket lyckad
2018-10-29 16:58
Amanda Lundin, medaljör på alla höjder i Flickor-B (13-15 år) får pris av Polisens IF Simhopps ordförande, Janne Nilsson
Den första Marginalen Bank Diving Cup blev en mycket lyckad tävling, både som arrangemang och ur tävlingssynpunkt. Alla fantastiska funktionärer jobbade som vanligt som arbetsmyror och fixade allt, stort och smått, så tävlingarna skulle rulla på utan problem. Hopparna som tävlade, från alla de deltagande klubbarna, gjorde fina insatser!  Segerpoängen som noterades i nästa alla tävlingsgrenar höll hög standard, kul! 

Från SPIF Simhopp tävlade ett 20-tal aktiva, en del för första gången, andra mer meriterade. SPIF fortsätter att hålla hög standard på tävlingarna, samtidigt som vi också deltar i många grenar, framgång mäts både på höjden och bredden! #stockholmsbästasimhoppsklubb 

För att se alla resultat från den första Marginalen Bank Diving Cup, klicka här 

Tack igen till alla funktionärer och alla deltagande klubbar! Och givetvis till vår nya sponsor, Marginalen Bank
Inställda träningar under Höstlovet
2018-10-21 20:55
Terminen bara rullar på, snart är det Höstlov! 

Men innan dess, den 25-28/10, kommer vi i Polisens IF Simhopp ha den stora äran att arrangera den första Marginalen Bank Diving Cup! Varje höst, sen många många år tillbaka håller vi en internationell simhoppstävling. Från och med i år är nya sponsorer för tävlingen inga mindre än Marginalen Bank. Vi är taggade till tänderna att göra en fantastiskt fin simhoppstävling tillsammans med Marginalen. Kul! Vill ni komma ner och titta på tävlingarna hittar ni tävlingsprogrammet här: Marginalen Bank Diving Cup 2018 

Tävlingarna under Marginalen Bank Diving Cup och det där på följande höstlovet gör att all ordinarie träning är inställd från och med den torsdagen den 25 oktober till och med den 3 november. All träning är i gång som vanligt igen från måndag 5/11. 

Ha ett härligt lov! 
Ungdomshoppet 2018
2018-10-17 14:21
För fjärde året i rad arrangerade SIK Delfin i Göteborg, helgen 13-14/10, den mycket populära och uppskattade tävlingen Ungdomshoppet. Vi i SPIF Simhopp deltog med 16 aktiva och tre tränare. Vi deltog i båda klasserna, den avancerade och lättare, och de fina resultaten lät inte vänta på sig. 

Totalt plockade vi hem två Guld, fyra Silver och tre Brons i de stora startfälten. Stort Grattis till alla som deltog! För många av de aktiva är Ungdomshoppet ett första möte med tävlade på bortaplan och mycket nerver kan vara inblandade. Därför är det så kul att se hur alla peppar varandra, knyter vänskapsband mellan klubbarna och lär sig om sitt eget idrottande.  

Tack till hela gänget och SIK Delfin! 

Dive of hope
2018-10-02 13:27
Två av deltagarna som var med och hoppade för livet
Lördagen 29 september hoppade Polisens IF Simhopp för livet!

Totalt samlade 100 simhoppare ihop ca 24000 kr, där 50% går till Barncancerfonden och 50% till föreningen. Fantastiskt bra jobbat!

Tävlingen bjöd på många fina hopp, glada och lite nervösa simhoppare och en härlig stämning i hela hopphallen! Alla simhoppare från hoppskola, tävling och mastersverksamheten gjorde tre valfria hopp och fick sedan en fin guldmedalj!
Vi i Polisens IF Simhopp tackar det varmaste alla simhoppare, sponsorer och funktionärer som var med och gjorde det möjligt att hoppa för livet! 
Dive of Hope 29 september 2018
2018-09-07 11:49
Nu är det äntligen dags att anmäla sig till årets stora event för hela föreningen, Dive of Hope! Var med och hoppa för livet! Tillsammans med Barncancerfonden arrangerar vi i Polisens IF Simhopp för fjärde året i rad en tävling där alla medlemmar i föreningen får möjlighet att delta och samtidigt bidra till Barncancerfondens arbete. Vi ses på Eriksdalsbadet den 29 september! 

Läs mer, anmäl er och lämna ert bidrag/sponsring 
INFO OM HUR DIVE OF HOPE GÅR TILL 

VAR MED OCH HOPPA FÖR LIVET!