Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Stockholmspolisens IF Simhopp
Välkommen till Stockholms Bästa Simhoppsklubb!
Här hittar ni anmälningslänkar till vår verksamhet. Alla grupper och kurser hålls på Eriksdalsbadet i Stockholm

FULLBOKAT för HT 2018. 

Ny kurs öppnad! 4-gångers-kurs november/december 2018. 

Simhopp för barn 3-5 år. FULLBOKAT FÖR HT 2018. Nästa kurs hålles VT 2019

5-gångers-kurs november - december!


På sidan Hoppskolan hittar ni information om träningen, vår bokningspolicy och våra avgifter. 
Terminsstart HT 2018
2018-08-15 14:38
Sommarlovet lider mot sitt slut och simhoppsträningen ska börja igen! Alla medlemmar ska ha fått kallelse samt faktura till sin träning via mail. Hoppskolan och Masters börjar vecka 35. Ska blir så kul att se er alla redo för träning! 

Skulle ni sakna mail från oss, hör av er till info@polisensimhopp.se så ordnar vi med det! 

En nyhet för denna termin är att vi kommer att använda läktaren för landträning och därför inte längre kan bereda plats för föräldrar/medföljare. Läs mer om läktaren


Vi ses snart! 
EM i Glasgow med Isabelle Svantesson
2018-08-06 13:22
Isabelle Svantesson (i mitten, här just prisad med SM guld i maj 2018) ska i vecka tävla EM i Glasgow. Heja!
Idag måndag 6 augusti startar EM i simhopp i Skotska Glasgow. På plats för att tävla i grenarna 10m damer individuellt och 10m syncro tillsammans med Ellen Ek är Polisens IF Svenska Mästare just från 10m, Isabelle Svantesson!

Vi håller så klart alla tummar för henne och resten av det svenska laget, som också består av: Ellen Ek (Malmö), Daniella Nero (Jönköping, men som tränar med oss i Polisens IF sen flera år tillbaka) och Vinko Paradzik (Jönköping). Lycka till allihop!! 

Ni kan följa EM på SVTmed kommentator Anna Lindberg, se här för info SVT och program och resultat på den officiella tävlingssidan

HEJA SVERIGE! 
Info gällande läktaren i simhoppshallen
2018-08-06 13:07

Från och med augusti 2018 använder vi läktaren för träning och hänvisar föräldrar och medföljare till t.ex. cafeterian eller korridoren under simhoppsträningen! Läs mer här! info läktaren augusti 2018.pdf »

Mer info om detta kommer att skickats till er tillsammans med er kallelse inför terminsstarten.

 

Tack på förhand för ert samarbete och er förståelse!

Hälsar Simhoppsföreningarna /

SK Neptun och Stockholmspolisens IF Simhopp

Tomas och Malin vs. Polisens IF´s T2!
2018-06-29 21:44

Våra älskade akrobatiska och rotationstokiga Youtubers Tomas och Malin, tillsammans med kompisarna Mackan och #David tog sig an en utmaning från Polisens IF Simhopps tävlings- och utveckligsgrupp T2. 

Hur det gick och vilka som satte hoppen ser ni på deras Youtube-kanal, så klart! 

Glad sommar alla Simhoppstokiga, Önskar hela Polisens IF Simhopp 
Jacob på Europeiska Juniormästerskapen
2018-06-25 15:54
Jacob Stoltz, Svensk Mästare 3m och nu på EJM i Helsingfors

Under denna vecka avgörs det Europeiska Juniormästerskapen i Helsingfors, Finland. Det svenska laget är stort, hela nio svenska aktiva på plats, och bra är de också så vi hoppas på många fina resultat under mästerskapet!

Från oss i SPIF är Jacob Stoltz, regerande Svensk Mästare på 3m, uttagen att tävla i A-klass 1m och 3m. Det är ett mycket tufft motstånd men vi hoppas och håller alla tummar att Jacob mäktar med att placera sig bland de åtta främsta. Det skulle innebära en biljett till Ungdoms-VM i Kiev, Ukraina senare i sommar!

Heja Sverige! 
LIVE STREAM  (Jacob tävlar på onsdag 27/6 och fredag 29/6) 
Masters SM och Nordic Light
2018-06-18 22:28
Foton tagna av Nils Carlberg

Än en gång har våra Mastershoppare levererat. De har under SM-tävlingarna 16-17 juni visat fina hopp, stabilitet och fantastisk laganda!


Vi har även i glädjen att presentera Svenska Mästare i flera åldersgrenar! Totalt tog våra fantastiska hoppare hem 27 SM-GULD(!!). De som i år kan kalla sig Svenska Mästare i masters är:


Pauline Ollén, 1m, 3m och plattform

Karin Sunnanbo, 1m

Sofia Isoz, 1m, 3m och plattform

Madeleine Jarl, 1m 3m plattform

Helena Göransson, 1m 3m plattform

Annika Neanfeldt, 1m 3m plattform

Tünde Maday, 1m, 3m och plattform 

Stanislav Rusak , 1m 3m och plattform

Anders Höglund, 1m, 3m och plattform

Patrick Littorin, 1m

Joanna Andersson och Pauline Ollén Synkro 3m

Per Lövgren och Anders Höglund synkro 3m


Polisens Masters-lag tog även 15 st NL-GULD, 12 NL-SILVER och 7 NL-BRONS


Avslutningsvis tackar vi alla funktionärer, domare och hoppare som deltog i helgen! Ni är helt enkelt bäst! 


International Dive Meet Graz 2018
2018-06-17 15:00
Stockholms Simförbunds uttagna lag under invigningen av International Dive Meet Graz 2018
14-17 juni har de internationella tävlingarna i Graz, Österrike genomförts. Från Polisens IF är sju hoppare på plats, fyra genom att representera Team Stockholm, vårt distriksförbund: Amanda Lundin,  Jacob Stoltz, Cesar Kylberg och Felix Olsson. I Team Stockholm ingår också fem andra aktiva från SK Neptun samt Södertälje SS. På plats för att representera Polisens IF är Richard Roop-Iliste, Oscar Raftewold och Axel Gren. 

Tävlingarna i Graz avgörs i en fin utomhusbassäng och går av stapeln för 21:a gången detta år. Arenan har också stått värd för bl.a. Europamästerskap för juniorer 2014. Vädret brukar vara varmt men omväxlande, så som det ofta bli i de österrikiska dalgångarna. Växlande väder och utomhushoppning är en mycket bra erfarenhet att ta med sig och i år var det inledningsvis kallt och snålblåst. 

Men både Team Stockholm och SPIF:arna hoppade fint och tar med sig fler fina erfarenheter än det kalla vädret. Bland annat har Jacob Stoltz tagit 2:a platsen i både 1m och 3m pojkar A efter stabil hoppning. Det ser lovande ut, då Jacob till midsommarhelgen reser med Juniorlandslaget för att tävla Europamästerskap för juniorer i Helsingfors. Även Polisens A-killar Richie och Oscar har hoppat bra i A-klassen, samt fint resultat av B-killen Axel Gren i höga hopp samt Amanda Lundin i C-flickornas höga hopp. Bra jobbat allihop! 

Fullständiga resultat Graz 2018 
Simhoppsfest under USM
2018-06-04 09:54
Helgens Svenska Ungdomsmästerskap i Simhopp blev en riktig fest, både i och utanför bassängen. Stämning på topp, glada hoppare, ledare och funktionärer gjorde att hela arrangemanget lyste upp lite extra. Och när det mås bra tävlas det bra! Polisens IF Simhopps lag gjorde, åter igen, ett mycket starkt mästerskap. 

De som efter denna helg får kalla sig Svensk Ungdomsmästare i Simhopp är:
Jacob Stoltz, A-pojkar 3m + syncro 3m
Richard Roop-Iliste syncro 3m
Albin Claesson, C-pojkar höga
Darja Ivanova, D-flickor 1m
Amanda Lundin, C-flickor 3m och höga

Men hela laget gjorde fina prestationer och till dessa guldmedaljer kan flera silver, brons och personliga rekord läggas. 

Grattis till alla och heja er! Ni är bäst! Polisens IF Simhopp vill också rikta ett stort varmt TACK till alla funktionärer som gör våra tävlingar möjliga. Ni är också bäst!

Fullständiga resultat USM 2018