Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Välkommen till Polisens IF Simhopp - Stockholms Bästa Simhoppsklubb!
Foto: Elsa Gregersdotter

Här hittar ni anmälningslänkar till vår verksamhet. Alla grupper och kurser hålls på Eriksdalsbadet i Stockholm:

Anmälan till Nybörjargrupper för barn 
Nu kan ni anmäla er att börja hoppa simhopp VT 2017! 

Anmälan öppen till VT 2017

Anmälan till Minihopp-kurser 
Kurser för barn 3-5 år VT 2017

Anmälan till Prova-på kurs för vuxna
Anmälan öppen till ny kurs v.10-14!

På sidan Hoppskolan hittar ni information om träningen, vår bokningspolicy och våra avgifter. 
Två Silver och ett Brons hittills på SM
2017-01-21 14:48
SM-laget 2017
De Svenska Mästerskapens höga hopps-grenar för damer och herrar, som avgjordes i Gustavsviksbadet i Örebro under fredagen, slutade med två Silver och ett Brons till Polisens IF. Jacob Stoltz tog silvret i herrarnas tävling, efter ett ordentligt lyft av hoppning från försöken. Polisens Richard Roop-Iliste tävlade även han höga, hade några småmissar och slutade på 4:de plats, endast två poäng från bronset. 

På damsidan tog Amanda Lundin Silvermedaljen i höga hopp! Detta var inte första gången 12:åriga Amanda stod på pallen i senior-SM sammanhang, hon har bronsmedaljer sen tidigare, men efter stabil hoppning tog Amanda silvret efter Malmös Ellen Ek. Isabelle Svantesson slutade på 3:dje plats. Isabelle hade en högre målsättning med dagen, hon hade hoppats att lägga ytterligare ett SM-guld till samlingen, men efter en miss på tre och en halv framåt i pik blev tyvärr avståndet till konkurrenterna för stort. Jill Karlström Thunberg gjorde en lysande SM-debut, tog sig vidare till final som 5:e tjej och hoppade mycket stabilt! Jill lämnade Örebro taggad för nya SM-äventyr och med fördjupad insikt om att stabil träning ger resultat. Kul! 

Under lördag och söndag 21-22/1 flyttar SM till Karlskoga och Strandbadet för svikttävlingarna! Kör hårt! 

Följ SM: LIVESTREAMINFO, RESULTAT
SM i Örebro och Karlskoga
2017-01-18 14:52
Helgen 20-22 januari avgörs Svenska Mästerskapen för damer och herrar i grenarna 1m, 3m, höga hopp och syncro 3m. För första gången kommer Mix-syncro ingå i SM-programmet, då en herre och en dam tillsammans utgör ett syncrolag från 3m. 

Från Polisens IF deltar Richard Iliste, Jacob Stoltz, Isabelle Svantesson, Amanda Lundin och Jill Karlström Thunberg. Richard och Amanda kommer att tävla i den nya SM-grenen Mix-syncro, kul! Jill är SM-debutant och har som huvudmål en finalplats i damernas höga hopp. Stort Lycka till till hela laget! 

Info om SM (deltagare, resultat, program m.m.)    
Terminsstart VT 2017
2017-01-02 12:06
Under vecka 2-3 startar all vår ordinarie träning för Hoppskolan och Mastersgrupperna. Nu i vecka 1 ska alla medlemmar få Kallelse och Faktura skickad till sig via mail. Om någon saknar info, tveka inte att höra av er till oss på info@polisensimhopp.se

Terminsöversikt VT 2017 hittar ni på 

Vi passar också på att önska alla Varmt Välkomna till träningen 2017! 
Kul det ska bli!!!
Tidningen Mitt i följde upp träningen för ensamkommande
2016-12-20

”Jag vill bli polis” säger Ahmad till tidningen Mitt i Södermalm och berättar om vilken roll simhoppet betyder i en vardag fylld av oro inför framtiden. Intresset för simhopp har vuxit sig starkt och nu utbildar han sig till tränare. ”Jag får chansen att lära mig mer svenska och lära ut simhopp till andra.”


Tidningen Mitt i Södermalm skriver om simhopparna Ahmad och Mohammad som berättar om varför de fortsätt med simhoppet, om en tuff vardag fylld av oro kring framtiden och rädslan för att inte få stanna i Sverige. Hedvig Ekblom som är ansvarig för träningen för ensamkommande berättar om föreningens engagemang som vill stötta människor som kämpar för en framtid i Sverige, istället för en framtid under hot och förföljelse. 


Sportadmin gör en inblick hos oss
2016-12-19 10:39
Sportadmin, som levererar vårt digitala medlemssystem och hemsida, har i sin blogg gjort en inblick hos oss. Hoppskoleansvarige Hedvig Ekblom intervjuas och vår verksamhet beskrivs för andra föreningar att ta del av! Kul!