Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Stockholmspolisens IF Simhopp

Välkommen till Stockholms Bästa Simhoppsklubb!

Här hittar ni anmälningslänkar till vår verksamhet. Alla grupper och kurser hålls på Eriksdalsbadet i Stockholm

Anmälan till HT 2019 (Nybörjargrupper för barn och Prova-på kurs för barn) öppnar här i maj! 

Anmälan till Sommarlovsläger
Under veckorna 24, 25, 26, 32 och 33 erbjuder vi simhoppsläger för både nybörjare och fortsättare!

5 gångers kurs för vuxna som vill testa på simhopp!


På sidan Hoppskolan hittar ni information om träningen, vår bokningspolicy och våra avgifter. 
April, april... Påsklov och Extrakurser!
2019-04-02 18:15
Här har vi samlat viktig info om simhoppsträningen för Hoppskolan i april: 

Påsklov vecka 16 (15-22 april)
Under Påsklovet är all ordinarie träning inställd för Hoppskolan. Men Påsklovsläger finnes! 

"Kläm-veckor" v.17-18 (23 april - 1 maj)
Under dessa veckor är det både röda dagar och tävlingsarrangemang som gör att det är få dagar där det går att hålla ordinarie träning. Därför har vi beslutat att all ordinarie träning är inställd och istället hålla Extrakurser de dagar vi kan! 

Anmälan till Extrakurser 23 + 25 april! 
Passa på att gå en Extrakurs med en speciell simhoppsteknisk inriktning, som passar just dig! 
Anmälan till Extrakurs Notera att Extrakurserna gäller befintliga medlemmar i Hoppskolan. 

Här hittar ni Terminsöversikten VT 2019

P.S Vi passar också på att säga några ord om renoveringen av landträningslokalen. Den är nu i full gång men beräknas att ta ett antal månader, alltså kommer vi inte kunna nyttja landträningslokalen denna termin. Men vi ser fram emot ett nyrenoverat rum till HT 2019! OBS! På grund av detta kommer vi inte kunna hålla en öppen vecka för medföljare på läktaren efter Påsk, som tidigare planerat. Detta för att läktaren används under träningarna. D.S
Handlingar från Årsmötet
2019-04-01 10:38
2018 Års Simhoppare Jacob Stoltz, Masters Simhoppare Karin Sunnanbo (tillsammans med simhoppardottern Nelly) och 2018 års Tränare Mario Egana

Nu är protokollet från Årsmötet den 18 mars, samt Verksamhetsberättelse och Årsbokslut för 2018 publicerat på sidan för Styrelsen/Årsmöte 

Vid Årsmötet utdelades också diplom för utmärkelserna:
Årets Simhoppare 2018: Jacob Stoltz
Årets Masters Simhoppare 2018: Karin Sunnanbo
Årets Tränare 2018: Mario Egana

Grattis och tack för era insatser i föreningen! 
Guld och Silver till Richie på JSM
2019-03-10 18:51
Cesar Kylberg och Richard "Richie" Roop Iliste in action i pojkarnas 3m final under JSM 2019. Foto: Chris Rye/Svensk Simidrott

Lund och Malmö stod för arrangemanget av JSM 2019. Till Skåne reste SPIF Simhopp med en liten men naggande god trupp, tävlade gjorde tre killar: Cesar Kylberg, Angus Hellman och Richard Roop Iliste. Richie kommer hem med två medaljer, ett överlägset Guld i killarnas höga hopp och Silver efter MKK´s David Ekdal från 3m. Cesar kom till final i alla sina grenar och presterade överlag bra och jämnt. Angus gjorde sitt första mästerskap i dessa sammanhang och var i final i hans starkaste gren, höga hopp. Men Angus kommer också hem med blodad tand och framtidstro! Bra jobbat gänget!  

Trots ett litet gäng så taggade hela laget bra ändå och har jobbat kanonbra, både under tävling och tillsammans med hejande och gemenskap! Polisenstilen gäller både i stor och liten förpackning!

Barn- och Ungdomsledarstipendium till Norah Nyblaeus
2019-02-26 11:07
Norah Nyblaeus

Polisens IF Simhopps tränare för Tävlingsgrupp USM Nationell, Norah Nyblaeus, har tilldelats Stockholms Stads Barn- och Ungdomsledarstipendium. Stipendiet tilldelas en ledare som jobbar med barn och unga i idrottsförening och genomför sin gärning på ett positivt och utvecklande sätt.

13 idrottsledare i Stockholm tilldelas stipendiet årligen, varav tre inom parasporten, så i tuff konkurrens valdes Norahs gärning! Kul och hedrande! 

Stipendiesumman är på 20000 kr som fördelas lika mellan stipendiaten och föreningen som denne är verksam i. 

Stort Grattis Norah! 
Inbjudan till Årsmöte 18 mars 2019
2019-02-14 09:59
Snart vankas det Årsmöte! 

Så, alla medlemmar, nedan hittar ni kallelse och info inför mötet. Notera att ni gärna får meddela att ni kommer till info@polisensimhopp.se

Årsmöte hålles måndag 18 mars kl 19.00 i Stora konferensen på Eriksdalsbadet. 

Välkomna! 
Fina resultat från SM på hemmaplan
2019-02-03 17:53
Jacob Stoltz och Amanda Lundin
SM-helgen flöt på fint i vinter-Stockholm. Arrangemanget som SK Neptun tillsammans med Svensk Simidrott stöd för, var väl förberett och fint för de aktiva. 

Detta SM, som ligger tidigt på säsongen, ger i bland lite mer otoppad hoppning, då de aktiva inte helt ställt om mot tävlingsträning. Även denna gång var det så, men också syntes många fina hopp och stundtals hög nivå. 

Polisens IF Simhopp tar med sig fem medaljer totalt från årets första Mästerskap. Ett bra resultat med tanke på att vi hade ett ganska litet lag. Jacob Stoltz och Amanda Lundin tog båda två medaljer, Jacob silver både i höga hopp och 1m herrar. Amanda tog silvret i damernas höga och brons från 3m. Felix Olsson och Oscar Raftewold tog tillsammans brons i Syncro 3m. 

Även SM för Masters avgjordes under helgen. Flera av SPIF´s Mastershoppare kan efter helgen titulera sig Svensk Masters Mästare i Simhopp, bl.a. Anders Höglund, Sofia Isoz och Tunde Maday. Grattis och Bra jobbat! 

Nu fortsätter träningen mot resterande tävlingar 2019! 


SM i Simhopp 31 januari - 3 februari
2019-01-29 11:17

Under detta veckoslut hålls SM i Simhopp i Eriksdalsbadet. Detta innebär att all ordinarie träning är inställd torsdag 31/1, fredag 1/2 och lördag 2/2. 

Givetvis är ni alla välkomna till Eriksdalsbadet ändå för att heja på våra SPIF:are som tävlar! Entré är gratis! 

Det är SK Neptun som står för arrangemanget och både vanliga Senior SM samt SM för Masters-hoppare avgörs i helgen. 

Landträningen avstängd tillsvidare
2019-01-28 15:32

Måndag den 28 januari skedde en översvämning på Eriksdalsbadet i Simhoppsbassängen. Problemet är nu löst men många kubik vatten rann in i utrymmen som ska vara torra, som t.ex. landträningsutrymmet. Därför kommer landträningen tillsvidare att vara avstängd för torrläggning och renovering.


Simhoppsklubbarna Polisens IF Simhopp och SK Neptun samarbetar just nu för fullt för att planera och ordna så att ALLA simhoppare kan tränar vidare, genom att utnyttja ännu fler utrymmen kring simhoppsbassängen för landträning, som t.ex. korridoren in till hallen.


Under perioden är det viktigt att ALLA simhoppare har alla sina kläder och väskor i skåp i omklädningen och att medföljare väntar utanför den första dörren till simhoppshallen.


Vi ber er alla att ha överseende och tålamod! Vi hoppas att Eriksdalsbadet och Idrottsförvaltningen fort får ordning på landträningsutrymmet så vi åter igen kan nyttja det!


Vi ses i simhoppshallen! / SPIF Simhopp och SK Neptun Simhopp