SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholmspolisens IF Simhopp

29 september är det dags igen för DIVE OF HOPE
Polisens IF´s Dive of Hope 2017
INFORMATION
För fjärde gången deltar föreningen i Dive of Hope, en tävling som Svenska Simförbundet ordnar i samarbete med Barncancerfonden. Syftet är att genom ett roligt och givande tävlingsarrangemang bidra till forskningen kring barncancer och stötta föreningen. Hälften av alla intäkter från tävlingen går till Barncancerfonden och den andra hälften till föreningen, som då kan fortsätta att utveckla sin verksamhet med t.ex. utbildning av tränarna. 

2017 samlade ca 130 simhoppare ihop 35000 kr, där 50% går till Barncancerfonden och 50% till föreningen. Fantastiskt! 

Så här går det till i Dive of Hope:
1. Anmäl er via anmälningsformuläret. Sista anmälningsdag är 21 september. 
2. Bestäm tre hopp eller hoppövningar att tävla med tillsammans med din tränare. 
3. Kom och hoppa för livet den 29 september kl. 9.00 - 12.00 (tävlingsstart 10.00).  

Information: 
Alla föreningens medlemmar är välkomna att delta i tävlingen. Tävlingen består av tre stycken valfria hopp eller hoppövningar (t.ex. fall) som varje simhoppare ska tävla med. Alla barn och unga i hoppskolan kommer att t ävla från 1m svikt och alla utvecklings-, tävlings- och Mastershoppare från 3m. Detta betyder att alla medlemmar i föreningen kan vara med och tävla. Du som anmäler dig till Dive of Hope kommer tillsammans med er tränare bestämma exakt vilka hopp just du ska tävla med. 

Tävlingen kommer pågå mellan kl. 10.00 - 12.00 den 29 september. Alla hoppare som ska tävla kommer kl. 9.00, då möter man sin tränare och hoppar in sig. Hopparna kommer delas in i ålders- och nivåkategorier och tilldelas starttider. Sedan rullar tävlingarna igång med en startgrupp i taget. Simhoppsdomare kommer bedöma hoppen i skalan 0-10, som vid alla simhoppstävlingar. Alla deltagare kommer att få reda på sitt slutresultat (summan av poängen på de tre hoppen) och alla deltagare får en medalj. 

Startavgiften för att delta i Dive of Hope är 100 kr per deltagare (50% till Barncancerfonden och 50% till föreningen). Men givetvis får och kan man sponsra med mer! Kanske vill släkt och vänner, eller simhoppsföräldrars företag ge ett bidrag till Dive of Hope! Då anmäler man detta via anmälningsformuläret! Kom sedan ihåg att bjuda in sponsorerna till tävlingsdagen för att heja och titta! 

Notera att ALL ORDINARE TRÄNING ÄR INSTÄLLD DEN 29 september! För de som har ordinarie träning på lördagar men inte vill delta i Dive of Hope håller vi en öppen träning kl. 13.00 - 14.00.