Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Stockholmspolisens IF Simhopp

Svensexor - Möhippor - Gruppaktivitet

BOKNING MÖHIPPA - SVENSEXA - GRUPPAKTIVITET

Simhopp är en mycket populär aktivitet för svensexor, möhippor, kompisgäng eller bara några få personer! Överraska den blivande bruden/brudgummen eller kompisarna med en oförglömlig träningsupplevelse! Antingen hoppar hela gänget eller bara en person, ni väljer själva! Våra instruktörer anpassar efter hur ni vill ha det. Alla våra aktiviteter sker på Eriksdalsbadet

 

Pris per tillfälle 

2000 kr för till och med 15 deltagare + inträde som betalas i receptionen på badet.

Är ni fler än 15 deltagare är kostnaden 3300 + inträde som betalas i receptionen på badet.(max antal deltagare 25 personer.) 

Aktiviteten är 60 minuter, medtag eget ombyte (badkläder, handduk samt hänglås).

 

Så här gör ni för att boka er aktivitet

Maila: moa.gyllenstierna@polisensimhopp.se Skriv önskat datum, tid samt hur många ni är. 

Den bokningsbara dagen är lördagar. Följande tider går att boka. 9.00-10.00, 11.00-12.00, 14.30-15.30. 15.00-16.00

 

Avbokningsregler: Avbokning/ombokning kostnadsfritt kan ske fram till och med 48 timmar innan aktiviteten startar. Därefter gäller läkarintyg för avbokning utan kostnad. Annars debiteras avgiften. Avbokning skall ske skriftligen för att vara giltig. 


OBS! Det är inte tillåtet att dricka alkohol i Eriksdalsbadets lokaler eller vara påverkad under aktiviteten! 


Företagsevent

Polisen IF Simhopp är en av Sveriges bästa simhoppsklubbar med flera svenska mästare, både på senior och juniornivå. Vi erbjuder företag, arbetslag och andra möjligheten att peppa varandra till nya utmaningar och en minnesvärd och rolig stund tillsammans.

 

Vi erbjuder 1,5 timmes teambuilding där vi börjar med landträning på voltgolv och studsmatta, vattenträning i simhoppningens grunder och prova-på från höjderna 3, 5, 7.5 och 10m för de som vill och vågar. För en del är utmaningen det att dyka från kanten för andra är det akrobatiskt hopp från 10 meter som gäller.

 

Höjdrädda då? Inga problem, många kommer till oss av just den anledningen. Våra erfarna tränare vägleder och gör det möjligt för er att utmana er själva och dina kollegor, kompisgänget eller andra som vill ha en rolig och minnesvärd utmaning med garanterad adrenalinrush. Vi kan även inkludera enklare simhoppstävlingar och märkestagning.


Kostnad: 5000 kr upp till 10 pers, därefter 400 kr/person.  


För att boka, kontakta Moa Gyllenstierna - 073 918 13 35 eller via
e-mail: moa.gyllenstierna@polisensimhopp.se

Avbokningsregler: Avbokning/ombokning kostnadsfritt kan ske fram till och med 48 timmar innan aktiviteten startar. Därefter gäller läkarintyg för avbokning utan kostnad. Annars debiteras avgiften. Avbokning skall ske skriftligen för att vara giltig. 

Övrig info: 
- Medtag eget ombyte badkläder/handduk/hänglås.