Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Stockholmspolisens IF Simhopp

Svensexor - Möhippor - Gruppaktivitet
Företagsevent

Polisen IF Simhopp är en av Sveriges bästa simhoppsklubbar med flera svenska mästare, både på senior och juniornivå. Vi erbjuder företag, arbetslag och andra möjligheten att peppa varandra till nya utmaningar och en minnesvärd och rolig stund tillsammans.

 

Vi erbjuder 1,5 timmes teambuilding där vi börjar med landträning på voltgolv och studsmatta, vattenträning i simhoppningens grunder och prova-på från höjderna 3, 5, 7.5 och 10m för de som vill och vågar. För en del är utmaningen det att dyka från kanten för andra är det akrobatiskt hopp från 10 meter som gäller.

 

Höjdrädda då? Inga problem, många kommer till oss av just den anledningen. Våra erfarna tränare vägleder och gör det möjligt för er att utmana er själva och dina kollegor, kompisgänget eller andra som vill ha en rolig och minnesvärd utmaning med garanterad adrenalinrush. Vi kan även inkludera enklare simhoppstävlingar och märkestagning.


Kostnad: 5000 kr upp till 10 pers, därefter 400 kr/person.  


För att boka, kontakta Moa Gyllenstierna - 073 918 13 35 eller via
e-mail: moa.gyllenstierna@polisensimhopp.se

Avbokningsregler: Avbokning/ombokning kostnadsfritt kan ske fram till och med 48 timmar innan aktiviteten startar. Därefter gäller läkarintyg för avbokning utan kostnad. Annars debiteras avgiften. Avbokning skall ske skriftligen för att vara giltig. 

Övrig info: 
- Medtag eget ombyte badkläder/handduk/hänglås.