SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
STOCKHOLMS BÄSTA SIMHOPPSKLUBB
STOCKHOLMSPOLISENS IF SIMHOPP
Hoppskolan

Bokning- och köpevillkor

 

Bokning- och köpevillkoren gäller all anmälan till grupper, kurser, tävlingar och läger i vår verksamhet. 

 

Nyanmälan Nyanmälan till våra nybörjargrupper och kurser öppnar vid innevarande träningstermins slut och stänger 1-2 veckor innan terminsstarten  för den termin anmälan gäller. Bokning till grupper, kurser och läger är bindande efter genomförd betalning. Anmälan görs på www.polisensimhopp.se 

 

Återanmälan (Befintliga medlemmar)

Ni som har tränat en eller flera terminer i vår verksamhet kommer automatiskt att erbjudas en plats till nästa termin om ingen avanmälan görs! Om ni önskar att säga upp er plats och inte vill erbjudas en plats till nästa termin så görs avanmälan till info@polisensimhopp.se.  Om inte detta görs kommer ni få en avisering där ni kan tacka ja genom att betala alternativt tacka nej genom att välja "jag ska inte vara med". Vid utebliven betalning efter förfallodatumet kommer ni automatiskt bli av med er plats.

 

Kallelsen kommer att skickas ut ca 2-3 veckor innan terminsstarten. Önskar ni byta grupp/tid så måste ni informera oss det senast 2 veckor innan starten. Detta gör ni genom att maila: info@polisensimhopp.se

 

Betalning av tränings- och medlemsavgift

När ni får aviseringen som är ett erbjudande till en plats har ni som ovanstående möjligt att tacka ja eller nej till platsen. Först när platsen är betald är ni säkrade en plats i gruppen. OBS att detta måste ske innan sista betaldatum annars avbokas platsen automatiskt. Kallelse kommer därefter att skickas ut i god tid (1-3 veckor) innan terminsstarten.

 

Avbokning

Avokning kan ske via mail till info@polisensimhopp.se innan avisering om erbjudande om plats till nästkommande termin.
Därefter sker avbokning genom att tacka nej till platsen i aviseringsmailet. Då avbokar ni själva er plats.

 

Betalning
Väljer du att betala genom faktura eller delbetalning övergår ansvaret till vår betalpartner Billmate.  Om inte avgiften betalas efter den andra påminnelsefakturan kan du som medlem uteslutas från föreningens verksamhet och få ett inkassokrav. Om du har betalt din faktura men fortfarande får påminnelser, vänligen maila oss, info@polisensimhopp.se.

 

Avbokningsregler
Avbokning av betald aktivitetet innan kursstart sker via mail till info@polisensimhopp.se 
- Sker avbokningen senast 48 timmar innan kursstart , betalas beloppet för träningsavgiften tillbaka minus en administrativ avgift på 200 kr.

- Sker avbokningen efter 48 timmar innan kursstart eller när kursen startat erbjuder vi ingen ekonomisk ersättning.
- Vid sjukdom som gör att ni går miste om större del av terminen, har ni möjlighet att få tillbaka delar av träningsavgiften mot uppvisande av läkarintyg.

 

Bokning till kö
Bokning till kö är inte bindande och är kostnadsfritt. När du tackar ja till en kursplats tillträder våra avbokningsregler (se ovan).

 

Inställd kurs
Om vi tvingas ställa in en kurs på grund av för få deltagare, har ni rätt att få tillbaka hela deltagaravgiften.

Om en kurs pausas eller ställs in på grund av orsaker som inte Polisen Simhopp kan råda över, så återbetalas inte deltagaravgiften.

 

 

Annan frånvaro
Om ni uteblir från något kurstillfälle på grund av någon annan orsak än de som angivits ovan, ses de tillfällena som förbrukade. Ni har således inte möjlighet att ta igen det givna tillfället senare under terminens gång eller få ekonomisk kompensation för missat tillfälle.

 

 

Bild: Emma Aspenberg