SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
STOCKHOLMS BÄSTA SIMHOPPSKLUBB
STOCKHOLMSPOLISENS IF SIMHOPP

BOKA ETT BARNKALAS
 
Simhoppskalas
 
Letar ni efter en rolig aktivitet till barnkalaset? De flesta barn tycker om att simma, hoppa och studsa så varför inte överraska med ett kalas där de får testa på simhopp? Låt oss hjälpa dig att ordna en rolig upplevelse för ditt barn och ditt barns kompisar.  Vi tar emot barngrupper på upp till 25 barn! 
Har ni önskemål på upplägg är det bara att hojta, våra duktiga "Kalastränare" kan anpassa så att födelsedagsbarnet får sitt drömklas!                                                                                                                                        
Hur går aktiviteten till?

Barnen börjar med ett kortare gymnastikpass i vår landträningslokal. Där får de testa på olika redskap som studsmatta, torrsvikt och air- track.

Efter landträningen kommer alla barnen få prova på olika simhoppsövningar i vattnet. Vi börjar från kanten och 1 meters sviktarna. Och för de barn som vill finns också möjligheten att testa på att hoppa från vårt torn med höjderna 1m, 3m, 5m, 7,5m och 10m.

 

OBS! Alla barn som deltar måste kunna simma utan armpuffar/hjälpmedel.

 

Fika: Vill ni bjuda på medhavd fika går det bra att göra vid borden till vänster om hoppstornet ute i 25 meters bassängen. Önskar man köpa fika går det att göra i badets kafeteria. 

 

Pris: 1500 kr upp till 15 barn. 16-25 barn tillkommer en kostnad på 500 kr för en till kalastränare. 40 kr inträde/barn

Plats: Eriksdalsbadet, simhoppshallen.

När: Bokningsbara dagar är fredagar mellan kl. 17.30-19.30 och lördagar 10.00-16.00

 

Aktiviteten är 60 minuter, medtag eget ombyte (badkläder, gymnastikkläder, handduk samt hänglås).

 

Så här gör ni för att boka er aktivitet.

Maila:  moa.gyllenstierna@polisensimhopp.se Skriv önskat datum, tid, födelsedagsbarents namn och beräknat antal barn. 

 

Avbokningsregler: Kostnadsfri avbokning/ombokning kan ske fram till och med 48 timmar innan aktiviteten startar. Därefter gäller läkarintyg för avbokning utan kostnad. Annars debiteras avgiften. Avbokning skall ske skriftligen för att vara giltig. 

 

Frågor: moa.gyllenstierna@polisensimhopp.se

 

VÄLKOMNA!