Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Stockholmspolisens IF Simhopp
Dive of Hope 1 oktober 2016
Dive of Hope 2016

Lördagen den 1 oktober hoppade Polisens IF Simhopp för livet!

Totalt samlade ca 120 simhoppare ihop 40000 kr, där 50% går till Barncancerfonden och 50% till föreningen. Fantastiskt! Tävlingsdagen var fylld av idrottsglädje, fjärilar i magen, härligt hejande och glada simhoppare, tränare samt en fantastisk publik. Vi i Polisens IF Simhopp tackar det varmaste alla simhoppare och sponsorer som var med och hoppade för livet!  Vi längtar redan till nästa hösttermin och nästa Dive of Hope! 

RESULTAT DIVE OF HOPE 2016

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INFORMATION
För andra gången deltar föreningen i Dive of Hope, en tävling som Svenska Simförbundet ordnar i samarbete med Barncancerfonden. Syftet är att genom ett roligt och givande tävlingsarrangemang bidra till forskningen kring barncancer och stötta föreningen. Hälften av alla intäkter från tävlingen går till Barncancerfonden och den andra hälften till föreningen, som då kan fortsätta att utveckla sin verksamhet med t.ex. utbildning av tränarna. 2015 deltog endast våra tävlings- och Mastershoppare, men de lyckades tillsammans med bragden att samla ihop hela 70000 kr! Målet för 2016 är givetvis att samla in ännu mer! 


Så här går det till i Dive of Hope:
1. Anmäl er via anmälningsformuläret. Sista anmälningsdag är den 22 september. ANMÄLAN ÄR STÄNGD. 
2. Bestäm tre hopp eller hoppövningar att tävla med tillsammans med din tränare. 
3. Kom och hoppa för livet den 1 oktober kl. 9.00 - 12.00 (tävlingsstart 10.00).  

Information: 
Alla föreningens medlemmar är välkomna att delta i tävlingen. Tävlingen består av tre stycken valfria hopp eller hoppövningar (t.ex. fall) som varje simhoppare ska tävla med. Alla barn och unga i hoppskolan kommer att tävla från 1m svikt och alla utvecklings-, tävlings- och Mastershoppare från 3m. Detta betyder att alla medlemmar i föreningen kan vara med och tävla. Du som anmäler dig till Dive of Hope kommer tillsammans med er tränare bestämma exakt vilka hopp just du ska tävla med. 

Tävlingen kommer pågå mellan kl. 10.00 - 12.00 den 1 oktober. Alla hoppare som ska tävla kommer kl. 9.00, då möter man sin tränare och hoppar in sig. Hopparna kommer delas in i ålders- och nivåkategorier och tilldelas starttider. Sedan rullar tävlingarna igång med en startgrupp i taget. Simhoppsdomare kommer bedöma hoppen i skalan 0-10, som vid alla simhoppstävlingar. Alla deltagare kommer att få reda på sitt slutresultat (summan av poängen på de tre hoppen) och alla deltagare får en medalj. 

Startavgiften för att delta i Dive of Hope är 100 kr per deltagare (50% till Barncancerfonden och 50% till föreningen). Men givetvis får och kan man sponsra med mer! Kanske vill släkt och vänner, eller simhoppsföräldrars företag ge ett bidrag till Dive of Hope! Då anmäler man detta via anmälningsformuläret! Kom sedan ihåg att bjuda in sponsorerna till tävlingsdagen för att heja och titta! 

Notera att ALL ORDINARE TRÄNING ÄR INSTÄLLD DEN 1 OKTOBER! För de som har ordinarie träning på lördagar men inte vill delta i Dive of Hope håller vi en öppen träning kl. 13.00 - 14.00. 

Hoppa för livet på Dive of Hope!
 
 
Följ oss på Instagram